Life

Meghan Markle, o nouă lovitură pentru Casa Regală. Soția Prințului Harry ar urma să-și lanseze propria carte de memorii

Meghan Markle ar urma să-și lanseze propria carte de memorii pregătind, astfel, o nouă lovitură pentru Casa Regală, după apariția documentarului Netflix.
28.12.2022 | 10:50
Meghan Markle o noua lovitura pentru Casa Regala Sotia Printului Harry ar urma sasi lanseze propria carte de memorii
Meghan Markle ar urma să-și lanseze propria carte de memorii. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Meghan Markle ar urma să-și lanseze propria carte de memorii. Aceasta ar fi o altă lovitură pentru Casa Regală, mai ales că în curând va apărea și cartea Prințului Harry.

Meghan Markle își lansează propria carte de memorii? Ce planuri ar avea soția Prințului Harry

După apariția controversatului serial documentar de pe Netflix, în care ducii de Sussex au vorbit despre viața în Familia Regală, Meghan Markle pregătește o altă lovitură.

ADVERTISEMENT

Cartea cu memorii a Prințului Harry, “Spare” (“Rezerva”, în română), va apărea în ianuarie și anunță alte dezvăluiri care ar putea pune pe jar Casa Regală.

Dar se pare că ducii de Sussex nu au de gând să se oprească aici. Fosta actriță din serialul Suits ar lua în calcul lansarea unui volum propriu de memorii. O sursă din apropierea cuplului regal a făcut declarații în acest sens.

ADVERTISEMENT

“Ea intenționează pe deplin să scrie această carte și să nu lase nicio poveste nespusă.”, a declarat sursa respectivă pentru publicația Radar.

În același timp, Harry și Meghan încă ar putea fi atenți la relația lor cu Regele Charles și la “ceea ce mai pot obține de la monarhie în ceea ce privește titlurile și beneficiile suplimentare”.

ADVERTISEMENT

Din moment ce aceste titluri și beneficii ar putea dispărea, este posibil ca Meghan Markle să nu mai aibă prea multe motive pentru a nu dezvălui totul despre perioada petrecută în Familia Regală. Ducesa nu are prea multe de pierdut dacă ar pune în practică acest plan.

“Sentimentul în acest moment este că nu prea are prea multe de pierdut și că ar putea la fel de bine să meargă înainte.”, a mai adăugat sursa. În plus, procesul deja ar fi “în curs de desfășurare în liniște”.

ADVERTISEMENT

Cartea soției Prințului Harry nu va menaja pe nimeni, iar “toți cei care i-au stat în cale sau le-au făcut viața dificilă ei și lui Harry” vor fi menționați. Sunt vizați mai ales Regele Charles, Regina Consoartă Camilla și Kate Middleton.

Dezvăluirile lui Meghan Markle, un “coșmar” pentru Familia Regală

Dacă Meghan va face alte dezvăluiri în presupusa carte cu memorii, situația nu va fi deloc roz pentru Familia Regală.

“Este un coșmar pentru Familia Regală. Meghan va face tot ce vrea și nimeni nu o poate opri!”, a mai spus sursa pentru publicația citată.

Vestea despre carte vine la doar câteva zile după ce o sursă a ținut să menționeze din nou faptul că relația ducilor de Sussex cu Palatul Buckingham este afectată de proiectele celor doi, făcând referire la documentarul Netflix și la viitoarea carte a lui Harry.

O altă sursă a mai spus că Harry și Meghan “nu-și fac nicio favoare” cu aceste dezvăluiri despre Familia Regală.

Harry și Meghan au fost aspru criticați după apariția serialului documentar de le Netflix. Deși istoricii au declarat că britanicii nu îi privesc cu ochi buni, Regele Charles le-a făcut o propunere neașteptată.

Suveranul vrea ca fiul său cel mic și soția lui să vină la încoronarea sa din 6 mai 2023. Acesta le-a trimis invitație ducilor de Sussex la marele eveniment.

ADVERTISEMENT