Life

Mellina, decizie importantă după Survivor România. Ce face fosta Războinică în luna august

Mellina a luat o decizie importantă după Survivor România. Fosta Războinică a dezvăluit ce va face în luna august.
29.07.2021 | 18:57
Mellina decizie importanta dupa Survivor Romania Ce face fosta Razboinica in luna august
ADVERTISEMENT

Mellina a luat o decizie importantă, la câteva luni după eliminarea de la Survivor România. Fosta Războinică a dezvăluit care sunt planurile ei pentru luna august.

Cântăreața a trecut prin anumite transformări în cele aproape patru luni pe care le-a petrecut în competiția de la Kanal D. Vedeta spune că s-a îngrășat destul de mult cât timp a făcut parte din echipa albastră.

ADVERTISEMENT

Mellina, decizie importantă după Survivor România. Ce face fosta Războinică în luna august

Mellina a luat o decizie importantă după Survivor România. Fosta Războinică a fost eliminată din competiție în aprilie. Lunile petrecute în Republica Dominicană nu au fost deloc prielnice pentru organismul ei. Tânăra și-a luat o vacanță și nu va mai înregistra nicio piesă până în august.

Artista a trecut printr-o transformare vizibilă în timp ce a participat la reality show-ul de la Kanal D. Mădălina Oana Dumitru, pe numele ei real, are 34 de ani și a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în competiție.

ADVERTISEMENT

Din cauza unor probleme hormonale, Mellina a luat 11 kilograme în greutate. De altfel, același lucru l-au pățit și alte concurente, printre care și Elena Marin.

Mellina a mai pus câteva kilograme pe ea și după eliminarea din competiție. Experiența a schimbat-o foarte mult, după cum a recunoscut în cadrul unui interviu recent.

ADVERTISEMENT

„M-am îngrășat 11 kilograme, acolo în Republica Dominicană, din cauza unui dezechilibru hormonal. Când m-am întors în țară am mai luat câteva kilograme. Și, spre bucuria mea, s-a îngrășat fiecare parte a corpului.

Adică mi s-au mărit sânii fără să fac eu vreo operație estetică până în prezent. Experiența avută m-a schimbat foarte mult, acum sunt mult mai relaxată, mult mai liniștită. Mi-a plăcut și mi-a fost foarte greu, trecând de la agonie, la extaz.

ADVERTISEMENT

În prima fază am slăbit foarte mult acolo, în așa hal încât am crezut că cercelul din buric o să mi cadă, pentru că nu mai avea pe ce sta. Mai atârna de o fărâmă de piele. Până în august mi-am luat vacanță și apoi voi intra în studioul de înregistrări”, a declarat Mellina pentru click.ro.

Mellina de la Survivor România
Așa arată acum Mellina de la Survivor România. Sursa foto: Intsagram

Mellina, pusă la zid de internauți

Recent, Mellina a fost pusă la zid de internauții de pe rețelele sociale. Aceștia au acuzat-o că și-ar fi făcut operații estetice cu banii câștigați în urma participării la Survivor România.

Artista are acum un bust mai generos, însă acest lucru s-a întâmplat doar din cauza kilogramelor pe care le-a pus pe ea în timpul competiției, după cum a explicat în interviul pentru sursa citată.

Fanii au acuzat-o pe cântăreață că și-ar fi făcut modificări și la nivelul posteriorului, dar și la buze. „Cu banii de la Survivor s-a tunat”, a fost doar unul dintre comentariile susținătorilor.

ADVERTISEMENT