Fotbal intern

Meme Stoica a urlat la observator la faza penalty-ului marcat de Tănase. „E de roșu, bă!” Exclusiv

03.05.2021 | 21:04
Meme Stoica a urlat la observator la faza penaltyului marcat de Tanase E de rosu ba Exclusiv
ADVERTISEMENT

Meme Stoica a luat „foc” în momentul dictării penalty-ului pentru FCSB, cerând un cartonaș roșu pentru Andrei Burcă, iar FANATIK a surprins ce i-a strigat managerul general al „roș-albaștrilor” lui Alexandru Deaconu, observatorul partidei.

Andrei Burcă l-a faultat pe Florin Tănase în careu, moment în care jucătorii FCSB-ului s-au dus către arbitrul Radu Petrescu, cerându-i să îi acorde cartonașul roșu fundașului CFR-ului, însă Radu Petrescu a explicat de ce îi va acorda doar cartonașul galben.

ADVERTISEMENT

În urma penalty-ului obținut, Florin Tănase a reușit să marcheze și a devenit cel mai bun marcator dintr-un sezon de campionat din istoria FCSB-ului.

Ce i-a spus Meme Stoica observatorului la faza penalty-ului marcat de Tănase

Meme Stoica a cerut cartonaș roșu pentru Andrei Burcă, fundașul CFR-ului care l-a faultat pe Florin Tănase în careu, în minutul 17. „E de roșu, bă! I-a luat piciorul! Nu mai avem regulamente?”, i-a transmis Mihai Stoica lui Alexandru Deaconu, observatorul meciului dintre FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Înainte de startul partidei, FANATIK a surprins în exclusivitate un dialog purtat între Alexandru Deaconu și Marius Bilașco, oficialul CFR-ului, la scurt timp după comunicatul în care campioana României a cerut să nu mai fie arbitrată de Ovidiu Hațegan.

Șefii CFR-ului s-au înfuriat după înfrângerea suferită pe teren propriu împotriva Craiovei, scor 1-2, acuzându-l pe Ovidiu Hațegan că nu a arbitrat bine duelul.

ADVERTISEMENT

Jucătorii și staff-ul FCSB-ului, amenințați de liderul de galerie

Gheorghe Mustață, liderul de galerie al FCSB-ului, a vorbit despre duelul cu CFR Cluj și are un mesaj clar pentru jucători și staff-ul echipei: Oamenii s-au săturat. La condițiile pe care le au ei acolo, noi nu simți că ei sunt alături de noi, deși noi suntem alături de jucători. Ne tratează cu o nonșalanță… Și Petrea a zis că nu e nicio problemă dacă se pierde campionatul!

Aoleu! Va fi o problemă. Suporterii au ajuns la saturație. Am văzut că se cumpără jucători, dar nu se dăruiește nimeni. Noi nu mai acceptăm să pierdem campionatul”.

ADVERTISEMENT

„Nu ne-am văzut cu jucătorii, dar dacă vor pierde diseară cred că ne vom întâlni cu ei. Suporterii nu mai acceptă nimic. Să pierzi campionatul al șaselea an la rând, nu mai acceptăm. Noi le-am spus că suntem alături de ei, le-am și demonstrat. Să ne demonstreze și ei nouă că merită să poarte tricoul Stelei”, a spus Gigi Mustață pentru prosport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 5,10 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT