Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Merge Talpan la FCSB? „Aș vrea ca domnul Becali să mă respecte mai mult decât pe avocații pe care-i are”

Florin Talpan i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și îl anunță care ar fi condițiile în care juristul CSA ar face pace cu FCSB.
02.11.2023 | 23:44
Merge Talpan la FCSB As vrea ca domnul Becali sa ma respecte mai mult decat pe avocatii pe carei are
Merge Talpan la FCSB? „Aș vrea ca domnul Becali să mă respecte mai mult decât pe avocații pe care-i are”
ADVERTISEMENT

Florin Talpan pare pregătit să îngroape securea războiului cu Gigi Becali, însă doar dacă patronul celor de la FCSB va recunoaște valoarea lui Talpan și îl va aprecia, așa cum o face cu avocații FCSB. De altfel, Gigi Becali a făcut un prim pas și a anunțat că-și retrage plângerea penală făcută împotriva lui Talpan.

„Aș vrea ca domnul Becali să mă respecte mai mult decât pe avocații pe care-i are”

”Gigi Becali a anunțat că și-a retras plângerea penală împotriva dvs că nu vrea să vă facă rău să vă bage la pușcărie”, i-a transmis Horia Ivanovici lui Florin Talpan, însă juristul CSA nu a dorit să comenteze prea mult informația. Cu toate acestea, Talpan a recunoscut că ar fi dispus să se împace cu Gigi Becali dacă patronul FCSB ar da dovadă de mai mult respect.

ADVERTISEMENT

Nu comentez lucrul ăsta, știți foarte bine cum e cu domnul Gigi Becali. Eu l-am apreciat, vreau să mă aprecieze la adevărata valoare, atunci când mă va aprecia”, a transmis Talpan, moment în care Horia Ivanovici a intervenit: ”Atunci ce, plecați la Gigi Becali?”. ”Nu, aș vrea doar să mă respecte și să mă aprecieze mai mult, la fel ca pe avocații pe care-i are”, a completat Talpan.

În concluzie, Horia Ivanovici i-a reamintit lui Talpan că are să îi dea lui Gigi Becali 25.000 de euro, însă juristul CSA Steaua a negat această informație. ”La ora actuală nu vreau să comentez mai mult, nu am să-i dau niciun ban înapoi.

ADVERTISEMENT

El în permanență m-a jignit, m-a calomniat, de pe urma acestor demersuri ale lui și suporterii au început să mă înjure, are o mare vină. Trebuia să-i urmeze sfaturile domnului Dragomir și avea mai mult de câștigat”, a completat Talpan, în direct la Fanatik SuperLiga.

Gigi Becali l-a iertat pe Florin Talpan și renunță la plângerea penală

”Referitor la Talpan, am dat telefon ieri la avocat şi mi-am retras plângerea penală. Mi-am zis la cât greşesc eu, Dumnezeu mă iartă de atâta timp, de zeci de ani şi tot greşesc. A greşit şi Talpan, eu de ce să nu-l iert? Zice şi Sfântul apostul Pavel: Cel ce-ţi ia haina nu-l împiedica să-ţi ia şi cămaşa. Şi am auzit asta. Banii o să îi cer, probabil îi iau într-un an.

ADVERTISEMENT

Dar nu mai fac plângere penală. A greşit omul. Sau poate e bolnav. Are ceva la căpăţână. Ce fac? Îl bag la puşcărie pe om?”, declara Gigi Becali, în cadrul emisiunii Fanatik SuperLiga. Cu toate acestea, conflictul dintre CSA Steaua și FCSB e departe de a fi soluționat, iar Florin Talpan anunță că nu se va da bătut niciodată pentru că vrea să se facă dreptate.

Fanatik SuperLiga, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera Fanatik SuperLiga va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Merge Talpan la FCSB?

ADVERTISEMENT