News

Mesaj controversat, postat pe pagina oficială a campaniei de vaccinare. “Poartă mască, s-apuci pască”

Reprezentanții campaniei de vaccinare au postat pe pagina oficială un mesaj controversat. Aceștia au pus o poză prin care să-i îndemne pe cetățeni să poarte mască în cazul în care vor să mai trăiască până la Paște
16.01.2022 | 11:03
Mesaj controversat postat pe pagina oficiala a campaniei de vaccinare Poarta masca sapuci pasca
ADVERTISEMENT

Un mesaj controversat a fost postat pe pagina RO Vaccinare. Reprezentanții platformei naționale de informare cu privire la imunizarea împotriva COVID-19 au pus o poză prin care să-i îndemne pe oameni să poarte mască dacă vor să apuce pască.

Mesaj controversat, postat pe pagina oficială a campaniei de vaccinare. “Poartă mască, s-apuci pască”

În contextul epidemiologic actual, în care numărul cazurilor de infectare cu virusul COVID-19 crește semnificativ de la o zi la alta, reprezentanții campaniei de vaccinare au postat pe pagina oficială de Facebook o poză cu un mesaj care a stârnit multe controverse.

ADVERTISEMENT

“Poartă mască, s-apuci pască”, este mesajul prin care reprezentanții RO Vaccinare au încercat să îi convingă pe cetățeni să respecte măsurile de prevenire a infecției cu SARS-CoV-2 și, de ce nu, chiar să se și vaccineze, în cazul în care nu au făcut-o deja.

La poza postată, aceștia au mai precizat câteva lucruri.

“Orice s-ar spune despre noi românii, la capitolul creativiatate suntem în top. Făcând haz de necaz, un membru al grupului Pro Vaccinare a postat fotografia de mai jos.

ADVERTISEMENT

Haideți să venim cu un plus de motivație pentru cei indeciși! Poartă mască…Iar continuarea o alegeți voi.

Reamintim că vaccinarea împreună cu măsurile de protecție non-farmaceutice sunt principalele căi de limitare a efectelor pandemiei”, au scris cei care se ocupă de comunicarea oficială a campaniei de imunizare.

ADVERTISEMENT

Ce părere au oamenii de pe internet despre poza postată

Deși intenția din spatele postării pare să fi fost una tragicomică, de a face haz de necaz, postarea nu a fost primită prea bine.

Chiar dacă a avut și aprecieri, cei mai mulți dintre cetățeni nu au gustat gluma.

Neîncrederea în autorități, în medici sau în vaccin a putut fi observată din comentariile oamenilor.

ADVERTISEMENT

“Pai daca am 3 doze de ce sa mai port mască? Ah, sau stai… si iei si dai si cu 3-4…n doze!”, este mesajul ironic al unui bărbat lăsat la postarea în cauză.

“Tipic romanesc! Probabil cine a gândit minunata expresie are IQ-ul egal cu cm măștii postate. Asta e exact ca și bradul ăla făcut din doze. Cu siguranță puteți mai mult decât postări din astea de mahala”, a scris un alt cetățean indignat de inițiativă.

Totuși, au fost și persoane care au apreciat intenția din spatele mesajului.

“Super tare mesajul!”, a comentat un alt bărbat.

“Poartă mască, arată că îți pasă!”, a mai scris o femeie.

ADVERTISEMENT
Tags: