Sport

Mesaj dur după ce Alex Băluță a refuzat Universitatea Craiova pentru FCSB: „Ți-am ars tricoul, dar înainte am decupat emblema”

Un suporter „alb-albastru” a avut un mesaj dur pentru Alex Băluță după ce fotbalistul a „trădat” Universitatea Craiova și a ales să semneze cu FCSB.
18.06.2023 | 11:50
Mesaj dur dupa ce Alex Baluta a refuzat Universitatea Craiova pentru FCSB Tiam ars tricoul dar inainte am decupat emblema
Suporter oltean, mesaj emoționant după „trădarea” lui Alex Băluță: „M-ai dezamăgit cum puțini au făcut-o! Ți-am ars tricoul, dar înainte am decupat emblema”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Alegerea lui Alexandru Băluță dintre Universitatea Craiova și FCSB le-a frânt inimile suporterilor „alb-albaștrilor”, care îl așteptau pe mijlocaș în Bănie alături de Alex Mitriță. Unul dintre fanii oltenilor a avut un mesaj emoționant pentru mijlocașul liber de contract după despărțirea de Puskas Academy.

Suporter „alb-albastru”, mesaj dur pentru Alex Băluță: „Așteptam să te întorci la Universitatea. Nu ai făcut-o”

Alexandru Băluță a trădat Universitatea Craiova pentru FCSB, acceptând aceiași bani de la Gigi Becali pentru care și-a dat ok-ului să revină în Bănie, așa cum FANATIK a anunțat. Ultrașii „alb-albaștrilor” au avut un mesaj dur la adresa mijlocașului ofensiv care este așteptat să fie prezentat la trupa lui Gigi Becali în zilele viitoare.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova l-a repatriat pe Alexandru Mitriță, însă fostul său coleg din Bănie nu i-a urmat exemplul și a ales să meargă la FCSB. Unul dintre suporterii „alb-albaștrilor” a avut o scrisoare emoționantă pentru internaționalul român după ce a „trădat” formația lui Mihai Rotaru.

„Când proiectul Universității Reînviate a luat naștere, mi-ai sărit în ochi. Talentat, știai cu mingea, erai iute, aveai viteză. Și nu cedai. Asta mi-a plăcut la tine. Spiritul de luptător. Te-am văzut jucând pe viu. La Craiova, la Iași, la Brașov… Și mi-ai plăcut. Și eram mândru.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu tine personal. Și mi-a plăcut că aveai vorba la tine, că discutai pe mai multe teme cu argumente, că foloseai corect acordul subiectului cu predicatul. Ai ridicat, în calitate de căpitan al Universității, un trofeu deasupra capului după atâta amar de vreme. Nu uit. Nu am dreptul să uit”, a spus suporterul.

Suporterul oltean îl aștepta pe Alexandru Băluță la Universitatea Craiova odată cu încheierea contractului în străinătate. Chiar și în afara granițelor țării, fanul „alb-albaștrilor” i-a ținut pumnii mijlocașului și și-ar fi dorit să îl vadă în mai multe meciuri pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT

„Ai plecat în străinătate. Și pot afirma, cu mâna pe inimă, că nu ai făcut-o rău. Ai câștigat trofee, ai jucat titular incontestabil la o echipă de top din Ungaria. Nu pot contesta asta. Selecționerii Naționalei nu au avut ochi și pentru tine. Al lor să fie păcatul, tu meritai mai multe șanse.

„M-ai dezamăgit cum puțini au facut-o! Ți-am ars tricoul cu numele tău, dar înainte am decupat emblema Universității”

Mihai Rotaru l-a avertizat pe Gigi Becali despre marea problemă pe care Alexandru Băluță o poate avea la FCSB. Suporterul „alb-albaștrilor” a mărturisit la ce gest a recurs după „trădarea” fostului idol al tribunelor, care i-a bucarat pe fanii din Bănie în perioada 2014-2018.

ADVERTISEMENT

„Așteptam să te întorci la Universitatea Craiova. Nu ai făcut-o. Pentru niște bani (pe care i-ai fi luat și acasă), te-ai dus la cine ? Chiar, la cine ? Ziarele tot vorbesc de pasiunea (unii spun chiar patima) pentru cazinouri. Dacă ziariștii au aflat abia acum, înseamnă că sînt jurnaliști așa cum sunt eu profesor de limba coreeană. Eu știam de 5 ani”, a scris fanul Universității Craiova.

Dar nu mi-a păsat atunci, cum și acum mă lasă rece. Îmi era de ajuns să te văd cu mingea la picior. Cu fruntea sus și cu pieptul în față. Ai ales altceva. Îți doresc sănătate. Nu mă voi ruga să pățești ceva, Doamne ferește. Nu îți voi jigni familia. Indiferent de tot și toate, familia este sacră. Îți doresc să fii sănătos.

P.S. M-ai dezamăgit cum puțini au făcut-o. Mă simt trădat și mințit. Ți-am ars tricoul cu numele tău. Dar, înainte de asta, am decupat emblema Universității. Pentru mine, emblema este sacră. Pentru tine, a fost o bucățică de pânză colorată”, a scris fanul pe rețelele de socializare.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 6.00 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT
Tags: