Sport

Mesaj dur pentru Gigi Becali după al cincilea titlu consecutiv câștigat de CFR Cluj: ”Tu nu ai învăţat absolut nimic”

CFR Cluj s-a încoronat din nou campioană în Casa Pariurilor Liga 1, iar Basarab Panduru îl învinovățește pe Gigi Becali pentru că FCSB a ratat din nou titlul.
16.05.2022 | 00:40
Mesaj dur pentru Gigi Becali dupa al cincilea titlu consecutiv castigat de CFR Cluj Tu nu ai invatat absolut nimic
CFR Cluj s-a încoronat din nou campioană în Casa Pariurilor Liga 1, iar Basarab Panduru îl învinovățește pe Gigi Becali pentru că FCSB a ratat din nou titlul. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ardelenii au profitat de remiza ”roș-albaștrilor” cu FC Voluntari, au învins Universitatea Craiova și au cucerit al cincilea titlu consecutiv.

Basarab Panduru îl face praf pe Gigi Becali după titlul cucerit de CFR Cluj

Deși lupta a fost mai strâns decât se anticipa la începutul play-off-ului, FCSB a capotat chiar înaintea unei posibile ”finale” cu titlul pe masă cu CFR Cluj și Basarab Panduru dă toată vina pe patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Îl felicit pe Petrescu. Indiferent de ce vorbim despre el, că ne place sau nu, dar a demonstrat că faci treabă cu disciplina, chiar dacă nu ai jucători tehnici, dar cu jucători cu salarii mari de 30-40.000 de euro. Sunt foarte mari pentru România.

Şi cu alţii care se plâng în continuu şi dau vina pe alţii. FCSB e singura echipă care nu a câştigat campionatul după ce a terminat pe primul loc în sezonul regulat. Gigi vrea să câştige campionatul într-un fel, cum vrei tu. Uite că nu se poate.

ADVERTISEMENT

Deci, tu nu ai învăţat absolut nimic după ce pierzi campionatul. Felicitări, Dan Petrescu şi CFR Cluj!”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Cum a câștigat CFR Cluj acest titlu

Fostul internațional consideră că CFR Cluj este cea mai puțin tehnică dintre formațiile aflate pe podium, dar care însă știe foarte bine să joace la rezultat. Cu toate acestea, el anticipează schimbări masive în lot pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

”Ştim imaginile astea. Probabil că o cupă mică trebuie să i-o trimită şi lui Şumudică. Acele etape au contat mult în ce s-a întâmplat ulterior. Au avut rezultate bune cu Petrescu pe teren propriu. Au avut o perioadă de cumpănă după ce au pierdut cu FCSB şi Craiova.

E cea mai puţin tehnică echipă dintre cele trei de pe podium. CFR a fost la obiect, 1-0 şi hai la baie să ne schimbăm. Să-i batem şi pe următorii cu 1-0 şi să mergem mai departe.

ADVERTISEMENT

Probabil că se va trage linie, se vor face unele schimbări la CFR Cluj, iar ei sunt conştienţi. Unii au peste 30 de ani, ceea ce e foarte mult. Au datorii multe, au bani mulţi, salarii mari, tot ce vor ei, iar azi să ieşi de cinci ori la rând campioană a mare lucru”, a încheiat Panduru.


  • (P) Cota BETANO pentru “ambele echipe marchează” la FCSB – CFR Cluj este 2,02. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT