News

Mesaj subliminal pentru Vladimir Putin? Macron face sport, la bustul gol

Emmanuel Macron a vrut să le demonstreze tuturor că nu doar Vladimir Putin este un lider de stat viril, cu mușchi. Președintele Franței a fost surprins într-o canoe, la bustul gol.
06.08.2022 | 15:30
Mesaj subliminal pentru Vladimir Putin Macron face sport la bustul gol
Emmanuel Macron, la bustul gold în largul mării. Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Aflat în vacanță la Bregancon, Macron a ieșit pe mare într-o canoe, la bustul gol, însoțit de o gardă de corp într-o altă canoe, potrivit Digi 24. Macron a vâslit circa 20 de minute, asftel că imaginile s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare.

Emmanuel Macron, surprins la bustul gol pe o canoe

Internauții au observat, de asemenea, că barca era vopsită în culorile drapelului francez, roșu, alb și albastru. Macron se află în aceste zile la fortul din Bregancon, alături de soția Brigitte. Speriat de căldura extremă, Macron a decis să iasă în larg cu o canoe, pentru a se răcori în briza mării.

ADVERTISEMENT

”Condiția fizică de invidiat” a președintelui în vârstă de 44 de ani nu a trecut neobservată, remarcă presa din Hexagon.

Fost fotbalist amator în vremea facultății, Macron a ales să-și petreacă vacanța alături de soție la fortăreața Bregancon, loc obișnuit de vacanță al liderilor de stat din Franța.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor paparazzi care i-au urmărit pe cei doi la tot pasul, cuplul prezidențial a mers mai apoi la o cină romantică la un restaurant faimos din zonă. Turiștii aflați pe plaja Cavaliere din Le Lavandou au declarat că Macron a ales o ținută casual, formată din tricou polo, pantaloni de in și adidași. Soții macron au mâncat pizza și pește la grătar și au avut grijă să-i salute personal pe toți turiștii aflați în local.

Prima-doamnă a Franței este amatoare de snorkelling și a fost surprinsă, deseori, ieșit în larg pe ski-jet alături de Emmanuel Macron.

ADVERTISEMENT

Vacanța, meticulos pregătită de Emmanuel Macron, pare a fi un mesaj subliminal pentru Vladimir Putin, cel acuzat de Boris Johnson că suferă e masculinitate toxică. Putin nu s-a ferit în trecut să călărească la bustul gol, să conducă un camion sau să facă baie în apă rece, la copcă.

De altfel, Johnson a oferit un moment amuzant în timpul summitului G7 din această vară, când a propus ca toți liderii europeni să se dezbrace la bustul gol pentru a arăta ”duri ca și Putin”.

ADVERTISEMENT

Putin a reacționat dur și le-a transmis acestora să nu mai consume alcool și să aleagă un stil de viață sănătos.

ADVERTISEMENT