News

Mesaje emoționante dedicate soției lui Dan Petrescu, milionarul decedat în accidentul aviatic. ”Eram îndrăgostit de felul în care râdeai!”

Pe 3 octombrie anul curent, omul de afaceri Dan Petrescu, soția și fiul lor, dar și alte cinci persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident aviatic petrecut la Milano.
14.10.2021 | 13:45
Mesaje emotionante dedicate sotiei lui Dan Petrescu milionarul decedat in accidentul aviatic Eram indragostit de felul in care radeai
Apropiații au scris mesaje emoționante în memoria Reginei Petrescu, dispărută în tragicul accident de la Milano
ADVERTISEMENT

Prăbușirea aeronavei evaluată la 4 milioane de euro este încă investigată atent de anchetatorii italieni, care au intrat în posesia cutiei negre a aparatului. Cert este că, aproape imediat după decolare, avionul condus de omul de afaceri Dan Petrescu și-a schimbat brusc direcția de zbor.

Apoi, după ce a comunicat turnului de control că a făcut o manevră pentru evitarea unei zone cu turbulențe, pilotul a întrerupt orice dialog, iar avionul a intrat în vrie, prăbușindu-se peste o clădire de la periferia orașului Milano cu peste 300 de kilometri pe oră.

ADVERTISEMENT

Ancheta procurorilor continuă în Italia

Informații dezvăluite de presa italiană arată că, după vizionarea înregistrărilor video strânse din zona clădirii pe care s-a prăbușit avionul, procurorii de caz au exclus varianta ca motorul aeronavei să fi luat foc în aer, așa cum se speculase inițial.

Iată care sunt cele opt victime ale dramaticului accident de la Milano: Dan Petrescu (68 de ani), soţia lui, Dorothea Petrescu Balzat (65 de ani), fiul lor, Dan Ştefan Petrescu, (30 de ani), Filippo Nascimbene (33 de ani), soția sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou (34 de ani – fiica comentatorului sportiv Miki Alexandrescu) și fiul lor, Raphael.

ADVERTISEMENT

Apoi, printre cei dispăruți în tragedie se mai numără Miruna Anca Wanda Lozinschi (mama lui Claire Alexandrescou și bunica lui Rafael), dar și Julien Brossard (36 de ani), un prieten canadian al lui Dan Ștefan Petrescu.

Mesaj sfîșietor la despărțire: ”Mi-aș fi dorit să te mai întâlnesc cândva”

Vestea dispariției lui Dan Petrescu, a soției acestuia și a fiului lor a șocat opinia publică și i-a afectat teribil pe apropiați și pe rude. În Germania, țara de adopție a familiei lui Dan Petrescu, cei dragi rămași în urmă au ținut să-și exprime regretele în mod public.

ADVERTISEMENT

”Amândoi aveam doar 21 de ani. De fapt, ai venit cu mine printre străini. Am împărtășit vremuri bune. Eram îndrăgostit de felul în care râdeai. Eram tineri și nepăsători. Nu a mers. Ți-ai găsit drumul și eu l-am găsit pe al meu. De multe ori m-am gândit la tine. Mi-aș fi dorit să te mai întâlnesc cândva. Cele mai profunde gânduri pentru frații Achim și Wolf-Dieter și familiile lor”, a notat la necrologul Reginei Petrescu un fost prieten apropiat.

Sora Reginei Petrescu e distrusă de durere

”Îmi va fi dor de tine în vecii vecilor. Te iubesc dincolo de moartea ta și nu te voi uita niciodată”, așa suna un mesaj sfîșietor scris de sora Reginei Petrescu în amintirea rudei dispărute în accidentul de la Milano.

ADVERTISEMENT

Stabilit în Germania înainte de 1989, când fugise din țară de regimul Ceaușescu, Dan Petrescu ajunsese la o avere considerabilă după o activitate amplă desfășurată pe piața imobiliară, dar și pe cea aferentă industriei auto, unde colaborase ani buni cu prietenul lui, Ion Țiriac.

De altfel, cu câteva zile înainte de tragedie, Dan Petrescu tocmai se întorsese în Italia din România, unde avusese câteva întâlniri de afaceri cu mai mulți parteneri vechi de business.

Potrivit informațiilor FANATIK, Dan Petrescu trecuse printr-o boală teribilă. Mai exact, un cancer osos l-a chinuit pe miliardarul Dan Petrescu timp de șase ani, afaceristul fiind la un pas de moarte în repetate rânduri.

Cum cancerul osos aproape i-a distrus fața, Dan Petrescu a apelat la un moment dat la o operație de reconstrucție osoasă în zona mandibulei, una foarte costisitoare, efectuată de o echipă medicală specializată din străinătate.

ADVERTISEMENT
Tags: