Life

Destin cumplit al miliardarului Dan Petrescu! Ce ghinion: a învins după șase ani o boală necruțătoare, ca să moară în accidentul de avion

Omul de afaceri Dan Petrescu, considerat unul dintre cei mai discreți miliardari ai României, a murit într-un accident de avion după ce, ani la rândul, a luptat cu o boala cumplită.
10.10.2021 | 21:00
Destin cumplit al miliardarului Dan Petrescu Ce ghinion a invins dupa sase ani o boala necrutatoare ca sa moara in accidentul de avion
Dramă cumplita a miliardarului Dan Petrescu! A învins o boală necruțătoare ca să moara în accident de avion Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Considerat cel mai bogat român, multimiliardarul Dan Petrescu a murit acum o săptămână într-un accident de avion petrecut în Italia, imediat după decolarea aparatului care se îndrepta de la Milano spre Sardinia.

Culmea, decesul într-un accident care este acum cercetat ca suspect vine după ce scăpase în fața unei boli care are o mortalitate uriașă, vindecarea afaceristului fiind, cu siguranță, un adevărat miracol.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a suferit de o boală cumplită

FANATIK a aflat, în exclusivitate, informații cu privire la drama prin care a trecut, timp de ani buni, miliardarul Dan Petrescu, probabil cel mai discret om de afaceri din România.

Astfel, din informațiile noastre, Dan Petrescu a trecut printr-o boală cumplită care, de cele mai multe ori, nu lasă în viață victimele. Mai exact, un cancer osos l-a chinuit pe miliardarul Dan Petrescu timp de șase ani, afaceristul fiind la un pas de moarte în repetate rânduri.

ADVERTISEMENT

De-a lungul celor șase ani, evident, omul de afaceri Dan Petrescu și-a folosit la maximum averea pentru tratamente scumpe, dificile și care, într-un final, au avut rezultatul scontat: a scăpat cu viață în fața unei boli care, de cele mai multe ori, își ucide victimele.

Mai mult, din informațiile FANATIK, chiar dacă a scăpat cu viață, miliardarul Dan Petrescu a fost nevoit, totuși, să facă și un mare sacrificiu, cancerul osos pe care l-a avut distrugându-i fața.

ADVERTISEMENT

Dar, grație unor medici talentați și a eforturilor sale financiare, omul de afaceri nu a rămas cu urme definitive în zona feței sau mutilat, el fiind subiectul unei operații de reconstrucție osoasă în zona mandibulei.

Dan Petrescu se relaxa la manșa avionului

Vindecat ca prin minune de cancerul osos care l-a chinuit ani la rândul, miliardarul Dan Petrescu și-a continuat viața discretă pe care a avut-o și până atunci. Talentat în afaceri, cu rezultate care i-au adus și aprecierea lui Ion Țiriac, mult mai cunoscutul său partener de business, Dan Petrescu își împărțea viața între România, Italia și Germania.

ADVERTISEMENT

Și, așa cum se întâmplă adeseori în lumea miliardarilor, pentru o mai mare rapiditate în reacție, cu atât mai mult cu cât afacerile lui se întindeau de-a lungul și de-a latul continentului, Dan Petrescu a cumpărat, alături de un alt afacerist celebru și discret, Vova Cohn, un avion.

Și nu orice avion, ci un aparat care valorează peste patru milioane de dolari și care este, statistic, extrem de sigur, în ciuda faptului că are un singur motor, prăbușirea lui Dan Petrescu fiind prima înregistrată cu acel tip de aeronavă.

Pasionat de adrenalină, nu numai că și-a cumpărat avionul, dar a obținut și brevetul necesar pentru a-l pilota, Dan Petrescu reușind, astfel, să îmbine utilul cu plăcutul, deplasările în interes de afaceri cu aeronava sa urmând să fie și un prilej de relaxare pentru afacerist, cu atât mai mult cu cât se spune că era un pilot excelent.

Afaceristul Dan Petrescu și familia sa, victimele unui accident aviatic

Omul de afaceri Dan Petrescu s-a prăbușit cu avionul, accidentul neavând niciun supraviețuitor, imediat după decolarea din Milano, de la aeroportul Linate, de unde plecase având ca destinație Sardinia, locul în care ava o vilă și în care locuia mama sa, cea pe care voia să o și viziteze alături de familie și de câțiva prieteni apropiați.

Alături de Dan Petrescu, în accidentul aviatic și-au pierdut viața și soţia lui, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani), dar și fiul lor, Dan Ştefan Petrescu, (30 de ani). De asemenea, în avion se aflau și cuplul cărora soții Petrescu le botezaseră copilul, Filippo Nascimbene (33 de ani), soția sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, fiica comentatorului sportiv Miki Alexandrescu (34 de ani), dar și fiul lor, Raphael, de doar un an.

De asemenea, în avion se mai aflau Miruna Anca Wanda Lozinschi, mama lui Claire Stephanie Caroline și bunica lui Rafael, precum și Julien Brossard, un prieten canadian al lui Dan Petrescu.

Prăbușirea avionului pilotat de Dan Petrescu este acum investigată cu maximă atenție, cu atât mai mult cu cât, din imaginile date publicității de mass-media italiană, se poate observa poziția nefirească a aeronavei în momentul prăbușirii, unii experți aviatici susținând că doar explozia motorului nu ar fi fost suficientă pentru a se întâmpla această tragedie.

Dan Petrescu, afacerist misterios, dar extrem de bogat

Chiar dacă era extrem de discret în aparițiile sale publice, numele lui Dan Petrescu era foarte cunoscut în lumea oamenilor de afaceri. Și, normal, nici nu ar fi putut fi altfel după ce acesta, ani la rândul, a fost implicat în afaceri alături de Ion Țiriac, iar apoi a început să își dezvolte singur un adevărat consorțiu imobiliar.

De altfel, chiar Ion Țiriac spunea la un moment dat că Dan Petrescu ar fi mai bogat decât el, iar unii analiști financiar estimează că afaceristul ar fi avut o avere care depășea trei miliarde de dolari, provenită mai ales din afacerile imobiliare pe care le avea peste tot în țară.

ADVERTISEMENT
Tags: