Sporturi

Mesajele sportivilor români, de Crăciun. Ce urări au transmis Simona Halep, Adrian Mutu și Larisa Iordache

25.12.2020 | 16:00
Mesajele sportivilor romani de Craciun Ce urari au transmis Simona Halep Adrian Mutu si Larisa Iordache
ADVERTISEMENT

Sportivii români petrec și ei Crăciunul, majoritatea optând pentru varianta de a celebra cea mai importantă sărbătoare creștină în sânul familiei.

Nume importante din sportul românesc, precum Simona Halep, Cristina Neagu, Adrian Mutu sau Larisa Iordache le-au urat un Crăciun fericit fanilor de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă cum petrec Sfânta Zi a Nașterii Domnului unii dintre cei mai cunoscuți și decorați sportivi români.

Cum petrec Crăciunul Simona Halep, Adrian Mutu sau Cristina Neagu. Urările celor mai buni sportivi români

Simona Halep profită de sărbătoarea Crăciunului și de ultimele zile de vacanță. Din ianuarie, a doua jucătoare a lumii va începe pregătirea pentru Australian Open 2021, primul turneu de Grand Slam al anului. Până atunci, Halep petrece în sânul familiei, alături de părinți și iubit, cu care s-a fotografiat lângă brad. Imaginile au ajuns imediat pe Instagram, însoțite de mesajul „Crăciun fericit”.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Pentru echipa națională de tineret, anul 2020 a fost la fel de bun ca anul 2019. După ce a jucat o semifinală de Campionat European, reprezentativa U21 a bifat a doua calificare la rând la turneul final. În schimb, naționala de seniori mai are de așteptat. Va rata Europeanul din 2021, dar speră să spargă gheața și să ajungă după 24 de ani la un Campionat Mondial. Până atunci, pagina de Instragam a echipei națioane le-a urat fanilor „tricolorilor” un „Crăciun fericit”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Echipa națională a României (@echipanationala)

Unul dintre principalii artizani ai calificării „tricolorilor mici” la Campionatul European de tineret a fost Adrian Mutu. Selecționerul nu i-a uitat pe fani și a postat o fotografie cu propria băutură energizantă, „Il Fenomeno”, însoțită de mesajul „Crăciun fericit!”.

ADVERTISEMENT

Crăciun fericit !

Publicată de Adrian Mutu pe Joi, 24 decembrie 2020

De patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu a trecut peste prestația dezamăgitoare a României de la Campionatul European și petrece relaxată sărbătorile. În Sfânta Zi a Nașterii Domnului, jucătoarea lui CSM București a postat o fotografie de lângă brad și a urat „Crăciun fericit!”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Neagu (@cristinaneaguofficial)

Larisa Iordache, Sandra Izbașa și Sorana Cîrstea s-au întrecut în brazi de Crăciun

Sorana Cîrstea a avut un final de 2020 excelent. Locul 71 WTA, bucureșteanca a câștigat turneul de la Dubai și are un motiv în plus să fie fericită de sărbători. Până să înceapă noul sezon din circuitul feminin de tenis, Cîrstea le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram bradul și le-a urat Crăciun fericit!.

ADVERTISEMENT
Mesajul Soranei Cîrstea de Crăciun
Mesajul Soranei Cîrstea de Crăciun

MVP-ul finalului de an a fost însă Larisa Iordache (24 de ani). Gimnasta a scris istorie la Campionatele Europene de gimnastică din Turcia, acolo unde a cucerit nu mai puțin de patru medalii, dintre care două de aur și două de argint. La fel ca Sorana Cîrstea, Larisa, care sărbătorește Crăciunul alături de familie, le-a arătat și ea bradul urmăritorilor de pe Instagram și le-a urat să aibă un „Crăciun fericit!”.

Larisa Iordache sărbătorește Crăciunul alături de familie
Larisa Iordache sărbătorește Crăciunul alături de familie

Un brad de toată frumusețea are și Sandra Izbașa. Dublă campioană olimpică (2008, 2012), fosta gimnastă are parte de un Crăciun de vis, pe care îl petrece în compania noului său iubit, actorul Răzvan Bănică.

Sandra Izbașa petrece Crăciunul în compania iubitului său
Sandra Izbașa petrece Crăciunul în compania iubitului său, actorul Răzvan Bănică

Benny Adegbuyi, mândria românilor la final de an

Benjamin Adegbuyi (35 de ani) le-a făcut o bucurie imensă românilor în prag de sărbători. Kickboxerul a reușit să îl facă K.O. pe Badr Hari, iar acum visează să devină și primul român campion GLORY. Până atunci, „Mister Gentleman” le-a urat și el compatrioților „Crăciun fericit”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Benny Adegbuyi (@adegbuyibenny)

Site-ul FANATIK le urează și el Crăciun fericit tuturor românilor, în general, și sportivilor, în special, și promite să le țină pumnii și în 2021, în speranța că vor aduce cât mai multe medalii și trofee sub tricolor.

ADVERTISEMENT