Life

Mesajele șterse pe WhatsApp se vor putea recupera. Cum se va face acest lucru

WhatsApp anunță noi modificări. Reprezentanții aplicației vor să creeze o funcție prin care se vor putea recupera mesajele șterse.
26.12.2022 | 23:11
Mesajele sterse pe WhatsApp se vor putea recupera Cum se va face acest lucru
Noi funcții vor fi introduse pentru WhatsApp. Sursa foto: Mozilla Foundation
ADVERTISEMENT

Noi actualizări se vor face aplicației WhatsApp, care sunt în favoarea utilizatorilor. Aceștia au ocazia să-și recupereze mesajele șterse.

Cum se va recupera un mesaj șters de pe WhatsApp

WhatsApp va avea în curând o funcție prin care se vor recupera mesajele șterse în mod accidental, în doar cinci secunde. Aceasta se va numi ”Accidental Delete”.

ADVERTISEMENT

Atenție, însă, nu se pot recupera mesajele dacă apăsăm pe opțiunea ”Delete for everyone”, ci doar în cazul ”Delete for me”, transmite go4it.ro.

Noi modificări pentru WhatsApp au mai fost făcute și în această vară

”Accidental Delete” se va introduce după o altă serie de modificări prin care a trecut WhatsApp, în urmă cu câteva luni. Timpul de ștergere a unui mesaj s-a schimbat de la o oră, la chiar și 2 zile. Ce depășește termenul, nu mai poate fi soluționat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, s-a făcut în așa fel încât atunci când o persoană iese dintr-un grup să nu mai primească nimeni notificare, dar și să ne putem sincroniza conversațiile pe diferite dispozitive, nu doar pe telefon. Până la 4 dispozitive vor permite funcționarea WhatsApp în mod simultan.

”După ce vă conectați contul de WhatsApp la un nou telefon mobil, istoricul de chat va fi sincronizat pe dispozitivele conectate. Întrucât este vorba de o versiune beta, este posibil ca unele caracteristici să nu fie încă disponibile, de exemplu, posibilitatea de a vizualiza locațiile partajate în timp real și listele lungi de stickere”, a informat Wabetainfo.

ADVERTISEMENT

De altfel, la opțiunea ”Setări de confidențialitate” utilizatorii platformei de socializare își pot securiza foarte bine contul. De exemplu, pot alege să nu mai vadă o persoană când le este citit mesajul.

”Merită să ne amintim că, dacă instalați WhatsApp pe un dispozitiv nou, confidențialitatea se va reseta la setările din fabrică.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să verificați și să vă actualizați setările de confidențialitate în mod regulat. Și, de asemenea, să vă „curățați” lista de contacte la fiecare câteva luni”, a mai informat Wabetainfo.

ADVERTISEMENT
Tags: