Sport

Mesajul DDB după FC U Craiova – Dinamo 1-0: ”Ei sunt tot ce avem”

Dinamo nu a mai reușit prestația de excepție din prima etapă a noului sezon și a fost învinsă de FC U Craiova. Fanii au reacționat imediat.
27.07.2021 | 10:36
Mesajul DDB dupa FC U Craiova  Dinamo 10 Ei sunt tot ce avem
ADVERTISEMENT

Suporterii dinamoviști au fost alături de echipă și în Bănie, pentru meciul cu nou promovata FC U Craiova și au creat o atmosferă ca în vremurile bune.

”Câinii” nu au mai avut reușitele din meciul cu FC Voluntari și au cedat, greu, la limită, în fața trupei lui Adrian Mutu, care a controlat meciul, ratând ocazii importante.

ADVERTISEMENT

Susținere necondiționată pentru Dario Bonetti și jucători

Imediat după eșecul de la Craiova, suporterii-acționari au ținut să transmită mesaje de încurajare pentru staff-ul tehnic al lui Dario Bonetti și pentru tinerii jucători ai lui Dinamo.

”UN REZULTAT CARE NU NE POATE ÎNTRISTA

O echipă cu mulți adolescenți, cu debutanți care au jucat cu determinare și curaj. Îi vom susține ORICE AR Fi! Sunt atât de tineri mânjii noștri încât Mihai Eșanu pare un portar cu vechime și experiență.

ADVERTISEMENT

Și până la urmă va fi unul din cei mai experimentați portari, pentru că se va căli în cele mai grele lupte din istoria acestui club.

SUNTEM MÂNDRI DE VOI! Giafer, Roberto Diniță, Țone, CURAJ, BĂIEȚI! Cu voi vom scrie istoria! Suntem alături de tine, Dario Bonetti! Știi să insufli curaj acestor copii, acestor români și suntem siguri că vei scoate fotbaliști de valoare din ei!

ADVERTISEMENT

E foarte important ca acești tineri să capete încredere. Da, nu avem cei mai buni jucători din Liga 1, dar EI SUNT TOT CE AVEM și SUNT AI NOȘTRI”, a transmis DDB, într-un mesaj pe rețelele de socializare.

Dinamo, echipa cu cei mai mulți ”socios”

Problemele financiare au apărut la Dinamo imediat după ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero și ceilalți presupuși finanțatori.

ADVERTISEMENT

Suporterii au strâns rândurile ca niciodată și cu eforturi uriașe adună bani, săptămână după săptămână, pentru a achita datorii și salariile angajaților.

Pe rețelele de socializare fanii câinilor au anunțat o nouă record în ceea ce privește numărul de ”socios” (suporteri acționari).

”Le mulțumim tuturor celor care au intrat pe www.bilete.ro și au asigurat o Arena Națională plină, deși Dinamo juca în deplasare! Este ceva fără precedent!

Suntem uimiți să vedem că și după înfrângere, suporterii continuă să cumpere ultimele bilete care au mai rămas! Le mulțumim celor care au continuat să se înscrie în proiectul socios! Astăzi am atins cota 15.400 și nu ne oprim”, au anunțat suporterii-acționari, pe Facebook.

ADVERTISEMENT