Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul dur lui Gigi Mustață pentru Gigi Becali: „Să-i cheme pe toți la Palat. Gata, trecem la amenzi!”

Suporterii FCSB-ului au luat atitudine după ce echipa lor a pierdut duelul de cupă cu FCU Craiova. Gigi Mustață îi cere lui Mihai Stoica îi amendeze pe jucători.
08.12.2023 | 12:12
Mesajul dur lui Gigi Mustata pentru Gigi Becali Sai cheme pe toti la Palat Gata trecem la amenzi
Mesajul DUR al GALERIEI FCSB pentru Gigi Becali dupa FCU Craiova 1948 - FCSB 2-0. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB și-a pus suporterii în cap. Echipa pregătită de Charalambous are 3 înfrângeri în ultimele 5 meciuri și nu dă semne de revenire. Criza de formă a echipei de pe primul loc îl îngrijorează pe Gigi Mustață. Liderul galeriei cere conducătorilor echipei să intervină cu un regulament interior care să amendeze lipsa de atitudine.

Mustață cere amenzi pentru jucătorii FCSB-ului

“Eu am un mesaj pentru Gigi Becali și un mesaj pentru jucători. În momentul în care le dai salariile astea și daca nu le plătești salariile la zi se duc la TAS, să îi cheme pe fiecare la palat. Cât ai? 20.000, ce ai jucat? Nimic, 2.000. 

ADVERTISEMENT

Pentru că în momentul în care nu ai atitudine față de jucător și merge cu mentalitatea aia că dacă se întâmplă ceva îl sun repede pe Gigi Becali. Nu mai merge, să pună mâna să dea amenzi.

Să dea amenzi cum dădea Olăroiu și Reghecampf. Să dea amenzi pentru atitudinea din teren, pentru injurii, pentru multe altele. Și atunci știe că le umblă la buget și nu mai sunt conștienți că pe 15 intră banii. Trebuie atitudine, dacă nu se ia acum atitudine față de jucători”, a declarat Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

FCSB pregătește noi transferuri în iarnă

Până la aplicarea amenzilor, FCSB a trecut la noi transferuri. Gigi Becali a confirmat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA aducerea a 3 jucători de top în pauza competițională. Aflată pe primul loc în clasament, FCSB are nevoie de întăriri pentru a nu pierde teren în fața CFR-ului.

“Și sper ca atunci când vin cei 3 jucător de care zice Gigi Becali, atunci când vin să știe ce se întâmplă. Că dacă nu joacă fotbal uite ce pățesc. Păi cum joacă unul bine, Gigi îi mărește salariul de la 4.000 la 15.000-20.000. Iar jucătorul se gândește că și dacă e criticat sau dat afară, și-a făcut bugetul și se duce la altă echipă pe 3.000.

ADVERTISEMENT

O să am o discuție cu Meme să ia măsuri împotriva lor pentru nonșalanță. Din ce am înțeles, i-a dat Gigi mână liberă și să ia atitudine față de ei. Altfel vor juca cu stadionul gol. Nu mai rezistă suporterii. Nici eu nu mai rezist. Zeci de mii de mesaje de la suporteri supărați.

Îmi povestea cineva care a fost la tine în studio, mare fotbalist internațional. Îmi zicea că se rugau de Ienei sau de Iordănescu să îmi dea șansă să joc o jumătate de oră să îi arăt valoarea mea. Și pe ăștia când îi bagă în teren și sunt criticați de Gigi sau de noi, ei nu sunt afectați că tot salariu acela îl iau.

ADVERTISEMENT

Cât să mai reziste suporterii? Am adus 40.000 de oameni la stadion, ne chinuim să aducem suporterii la stadion. Și ei? Nonșalanți, fără nici o vână în ei. Vin la peluză, lasă capul jos și gata, a trecut meciul”, a punctat Gheorghe Mustață.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Mustata cere amenzi pentru jucatori

 

ADVERTISEMENT