Life

Mesajul emoționant transmis de Ștefan Bănică Jr după moartea lui Mitică Popescu. Ce își amintește artistul

Ștefan Bănică Jr a transmis un mesaj emoționant după moartea marelui actor, Mitică Popescu, alături de care a jucat în numeroase piese de teatru.
04.01.2023 | 08:28
Mesajul emotionant transmis de Stefan Banica Jr dupa moartea lui Mitica Popescu Ce isi aminteste artistul
Mitica Popescu și Ștefan Bănică Jr au jucat împreună, în sute de piese de teatru. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mitică Popescu a lăsat în gust amar în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut, după ce a plecat din această lume. Colegii de breaslă, printre care artistul Ștefan Bănică Jr, regretă profund pierderea lui.

Ce mesaj a scris Ștefan Bănică Jr în memoria lui Mitică Popescu

Ștefan Bănică Jr a scris un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare, în semn de condoleanțe față de Mitică Popescu. Cântărețul, care este și actor, și-a amintit cum a jucat alături de acesta în peste 300 de spectacole, timp în care i-a observat talentul incontestabil.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr a mai precizat că a avut ocazia să râdă mult cu îndrăgitul actor și că i-a ascultat mereu, cu interes, poveștile despre colegii de breaslă mai vechi.

”Am avut șansa să joc cu el peste 300 de spectacole, cu “Desculț în parc”, unde nea Mitică îl juca magistral pe Velasco, vecinul excentric al celor doi tineri proaspăt căsătoriți.

ADVERTISEMENT

În atâția ani, cât am jucat, am râs mult împreună și îi ascultam de fiecare dată cu interes poveștile despre marii actori din generațiile trecute, pe care îi evoca mereu cu drag și, mai ales, cu respect.

Mulțam frumos pentru ce am învățat de la tine, domnule Mitică Popescu! Drum lin printre stele…”, a scris Ștefan Bănică Jr, pe facebook.

ADVERTISEMENT

Cauza morții lui Mitică Popescu

Mitică Popescu a murit marți, 3 ianuarie 2023, la vârsta de 86 de ani, pe patul Spitalului Elias din Capitală. Aici era internat din 29 decembrie și avea probleme cardiace, așa cum au transmis reprezentanții unității medicale, informează Știrile Protv.

Mitică Popescu a ajuns la Spitalul Elias, după ce a stat internat la jumătatea lunii decembrie, în Spitalul Floreasca, aici fiind transportat în urma unui AVC.

ADVERTISEMENT

Actorul a făcut parte din generația de aur a carierei sale. A debutat în 1973 la Teatrul Mic, aici unde și-a cunoscut și soția, regretata Leopoldina Bălănuță. Aceasta s-a stins din viață în 1998, iar de atunci Mitică Popescu nu s-a mai recăsătorit.

ADVERTISEMENT