Sport

Mesajul lui Cristi Borcea după Dinamo – FC Argeș 6-1: „Ne vedem în prima ligă! Nu dansez ca Shakira acum”

Cristi Borcea a vorbit la finalul meciului dintre Dinamo și FC Argeș, scor 6-1, spunând că a venit cu un investitor, care este dinamovist.
29.05.2023 | 23:20
Mesajul lui Cristi Borcea dupa Dinamo  FC Arges 61 Ne vedem in prima liga Nu dansez ca Shakira acum
Mesajul lui Cristi Borcea după Dinamo - FC Argeș. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul acționar al „câinilor” este convins că dacă Dinamo își va face un stadion nou, fanii vor umple arena și clubul va putea evolua din nou ca în perioada de glorie, câștigând trofee și participând în cupele europene.

Mesajul lui Cristi Borcea după Dinamo – FC Argeș

Cristi Borcea a avut un mesaj pentru fanii dinamoviști după victoria categorică obținută de „câini” în duelul cu FC Argeș, spunând că a adus un investitor, care este mare dinamovist.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta a spus că Dinamo trebuie să aibă un stadion nou, iar lucrurile vor merge din nou ca în vremurile bune. La final, acesta a fost întrebat dacă va dansa precum Shakira, iar răspunsul său a fost de-a dreptul spumos.

„Sperăm să-i vedem în prima ligă. Nu se pune problema momentan. Cu siguranță vor veni și banii când se va face stadionul. Investitorul e un mare dinamovist.

ADVERTISEMENT

Nu vin eu, sunt mulți dinamoviști care vor să vadă echipa că se bate la campionat. Vor veni mulți când se va face stadionul.

În momentul în care Dinamo va face stadionul, vor strânge în jurul lor oameni mulți. Atunci se vor lua trofee. Am avut și șansă, iar acum ne vedem în prima ligă. Nu dansez ca Shakira pentru un meci de Liga 2”, a mai spus Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea, din nou la un meci al lui Dinamo după o pauză de mai bine de 10 ani

Cristi Borcea a venit pe stadion la un meci al lui Dinamo după o pauză de mai bine de 10 ani, venind alături de copiii săi, și pare că le-a purtat noroc elevilor lui Ovidiu Burcă.

Ultimul meci al lui Dinamo la care Cristi Borcea a fost prezent, a fost finala Cupei din 2012, când „câinii” o întâlneau pe Rapid, iar unicul gol al meciului era marcat de Adrian Scarlatache.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că oamenii vin alături de noi, înseamnă că facem lucrurile bine, există o stare de spirit bună, pe care am obținut-o cu mare trudă!”, a spus și Ovidiu Burcă despre revenirea pe stadion a lui Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT