Fotbal intern

Mesajul lui Dennis Man pentru fanii FCSB: “Cei mai frumoși patru ani și jumătate din viața mea!”

31.01.2021 | 23:48
Mesajul lui Dennis Man pentru fanii FCSB Cei mai frumosi patru ani si jumatate din viata mea
ADVERTISEMENT

Dennis Man le-a transmis suporterilor FCSB un mesaj emoționant înainte de debutul la AC Parma.  Noul jucător al Parmei a debutat în ultimele zece minute ale meciului cu Napoli, pierdut cu 2-0 pe stadionul „Diego Armando Maradona”.

După debutul lui Man la Parma, antrenorul italienilor și-a avertizat proprii jucători care au suferit o nouă înfrângere și se află pe locul 19 în Serie A. D’Aversa l-a lăudat și este dispus să aibă răbdare cu tânărul de doar 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Cel mai scump transfer din istoria Casa Pariurilor Liga 1 nu i-a uitat însă pe suporterii FCSB și le-a transmis un mesaj la despărțirea de echipa lui Toni Petrea. Man a fost prezentat cu surle și trâmbițe la Parma, însă fotbalistul a primit cea mai mică notă dintre cei care au intrat pe parcursul partidei.

Dennis Man e fericit: „Mi-am îndeplinit visul de a juca la Steaua!”

Dennis Man e extrem de fericit de perioada petrecută la FCSB, care i-a schimbat definitiv viața și cariera de fotbalist. Jucătorul nu a uitat niciodată de unde a plecat și a ținut să le transmită un mesaj suporterilor FCSB, alături de care nu a putut să se bucure pe stadion de aproape un an de zile: „Vreau să mulțumesc întregii suflări roș-albastre pentru toate momentele frumoase petrecute împreună”, a spus starul FCSB într-un video postat pe contul oficial de instagram al fostei sale echipe.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Cel mai tare transfer din această iarnă în campionatul Italiei a acuzat din plin lipsa fanilor de pe stadion în perioada pandemiei, însă cu toate acestea, a simțit dragostea suporterilor: „Chiar dacă în ultimul timp nu ați avut posibilitatea să fiți pe stadion, noi mereu v-am simțit susținerea”, a mai spus Dennis Man.

Golgheterul campionatului României, la egalitate cu Florin Tănase, nu s-a ferit să folosească și cuvinte mari la finalul drumului din postura de jucător al FCSB: „Au fost cei mai frumoși patru ani și jumătate din viața mea, în care mi-am îndeplinit visul de a juca la Steaua și de a juca în fața suporterilor roș-albaștrilor”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT

Dennis Man nu își ia adio de la FCSB: „O să fiu unul de-al vostru”

Dennis Man rămâne fidel culorilor FCSB, chiar și după plecarea în Italia și le ține în continuare pumnii foștilor săi colegi, care îi pot face și lui „cadou” o medalie de campion la finalul campionatului: „Voi rămâne alături de voi în continuare și o să fiu unul de-al vostru”, și-a încheiat Man mesajul video transmis de la Napoli.

Dennis Man a lăsat un gol imens la FCSB, iar Mihai Stoica resimte din plin pierderea sa, mai ales că managerul general i-a luat mereu apărarea și a contracarat dur criticile contestatarilor: „S-a încheiat unul dintre cele mai frumoase capitole ale profesiei căreia m-am dedicat cu 29 ani în urmă. Capitolul DENNIS MAN”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al FCSB a mai transmis un mesaj dedicat fanilor și prin intermediul contului personal de instagram: „Cel mai greu moment al vieții mele, ziua când trebuie să mă despart de voi! 4 ani jumate STEAUA (n.r. FCSB) mi-a fost casă, mamă, tată, frate…”, a scris Man.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,85 este cota pentru „2 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT