Sport

Mesajul lui Florin Călinescu pentru Smiley și Gina Pistol: “E cum ați spus: ‘nu știți nimic!’ ” Exclusiv

10.03.2021 | 13:29
Mesajul lui Florin Calinescu pentru Smiley si Gina Pistol E cum ati spus nu stiti nimic  Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu îi felicită pe Smiley și pe Gina Pistol, după ce au devenit părinți, și îi anunță că vor descoperi zilnic trăiri despre a cărora existență nu știau că există.

Cunoscut pentru sensibilitate atunci când vine vorba de copii, Florin Călinescu (64 ani) mărturisește că frumusețea darului de a fi părinte constă în a învăța zilnic lucruri noi.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK.RO, Florin Călinescu a spus că “nu este un bun povățuitor”, dar este convins că, în fiecare zi, Smiley și Gina Pistol vor afla și învăța cum să fie cei mai buni părinți pentru copilul lor.

Florin Călinescu, reacție după ce Smiley a devenit tată

“Cum spune și el într-o declarație: acum știu că nu știu nimic. Frumusețea este că vor descoperi, în fiecare zi, ceea ce trebuie să facă și ceea ce înseamnă copilul lor. De astăzi înainte vor ști în fiecare zi câte ceva”, a declarat Florin Călinescu, în exclusivitate, pentru FANATIK, la câteva ore după e Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată.  (Vezi și: Prima reacție a Laurei Cosoi, după ce Smiley și Gina Pistol au devenit părinți! Ce le transmite)

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai apreciați actori și oameni de televiziune, Florin Călinescu este cunoscut pentru umor său și, nu de puține ori, a făcut glume pe seama relației dintre Smiley și Gina Pistol.

“La intrarea în oraș e o troiță cu Smiley stând în echer. Va fi sanctificat de Sfânta Pistol”, glumea Florin Călinescu, în una dintre edițiile show-ului Românii au talent, făcând referire la o posibilă nuntă a celor doi.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, pentru prima dată, marți, 9 martie. Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite a născut o fetiță sănătoasă, de 3,2 kilograme și 51 de cm și, la scurt timp după ce și-a cunoscut fetița, Smiley și-a anunțat prietenii de pe rețelele de socializare că atât mama, cât și copilul sunt bine.

“Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a fost mesajul transmis de Smiley , la scurt timp după ce a devenit tată.  Artistul a publicat și un clip inedit pe YouTube, în care a dezvăluit ultimele imagini cu Gina Pistol înainte de a deveni mamă.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley, împreună de 4 ani: “Nu a fost dragoste la prima vedere”

Prezentatoarea TV Gina Pistol (40 ani) și cântărețul Smiley (37 ani) sunt împreună de 4 ani și multă vreme au ținut relația lor departe de ochii presei și ai fanilor.

“M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit ( n.r.  La o relație cu Gina) pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural.

E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a spus Smiley într-un interviu pe care i l-a acordat lui Damian Drăghici, cu doar o lună înainte să devină tătic.

ADVERTISEMENT