Sport

Mesajul lui Gigi Becali de ziua lui Charalambous. „Măi Elias, ia zi, ești…”

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Elias Charalambous de ziua lui. Patronul FCSB i-a recomandat să plece de la interviuri când mai e întrebat cine e antrenorul echipei.
25.09.2023 | 14:19
Mesajul lui Gigi Becali de ziua lui Charalambous Mai Elias ia zi esti
Mesajul lui Gigi Becali de ziua lui Charalambous. „Măi Elias, ia zi, ești…”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 5-2 meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, dar la final Elias Charalambous s-a enervat când a fost întrebat la flash interviurile de după meci despre cine e adevăratul antrenor al echipei.

Mesajul lui Gigi Becali de ziua lui Charalambous: ” Măi Elias, ia zi”

Gigi Becali i-a transmis un mesaj de ziua lui Elias Charalambous, spunând că îi recomande să plece din faţa camerelor când mai primeşte astfel de întrebări:

ADVERTISEMENT

“Am un mesaj pentru Charalambous. Măi Elias, ia zi, îţi pune întrebări cum ţi-a spus aseară: «Cine este antrenor?». Spune-le: «La revedere! Mulţumesc». Lasă-i în pace, să vorbească singuri dacă n-au respect. 

Dacă n-au respect pentru un om, lasă-i cu ochii în soare, că nu eşti obligat. Ce e cu nesimţirea asta? Cine-i antrenor? Nu îl vedeţi cine e antrenor? Mă, dacă tot ştiţi, de ce mai discutaţi toată ziua? 

ADVERTISEMENT

“Din cauza cârcotaşilor stau şi eu noaptea”

Pentru că nu aveţi ce, mă refer la şmecherii de la birouri, pentru că n-au ce… Din cauza cârcotaşilor stau şi eu noaptea, că eu mă culc normal, la 22:00 – 23:00 mă culc acum. Dar când am meci, stau până la 12 jumate.

Să îi văd pe cârcotaşi, să îi oftic. Ei, când nu mai au ce să spună vorbesc că e echipa bună deşi este distrusă din interior. Dar uite că dă goluri, nu mai ştiu ce să zică. Schimbările: Coman vârf, a dat gol din poziţie de vârf.

ADVERTISEMENT

Tavi, schimbat. A dat gol. Djokovic a dat gol. Ce mai vrei? Celălalt a scos 11 metri, Băluţă. Toate schimbările. N-ai ce să dai, dar măcar puţin bun simţ. Lăsaţi omul în pace. Gata, ştiţi despre ce e vorba.

“Facem echipa şi ţinem cont de ce avem pe bancă. Că la pauză schimbăm doi-trei”

Că aşa este la mine! Nu ştiţi că aşa se întâmplă când cineva la Becali? Ştiţi, că se întâmplă de ani de zile. Şi acuma ce mai vreţi? Zice omul, normal. Ce să facă? Să tacă din gură?

ADVERTISEMENT

Omul spune de ce a schimbat. La schimbările care se fac ne consultăm. Şi când facem echipa înainte. Facem echipa şi ţinem cont de ce avem pe bancă. Că la pauză schimbăm doi-trei. De ce? Dacă am sânge proaspăt de ce să joc cu sânge obosit. 

Dacă mi-a dat UEFA cinci schimbări, de ce să fiu idiot? Dar încă nu îi ştim pe toţi. Eu nu ştiu 11-le, că mai oscilează. Dar vom afla. Aseară ne-am cam dat seama care trebuie să fie echipa”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, mesaj pentru Charalambous de ziua lui


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „x2 și sub 4,5 goluri” la meciul FC Bihor Oradea – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: