Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Horia Ivanovici pentru patronul FCSB: „Bre, nea Gigi… Cum să vinzi jucători pe 15 milioane dacă nu-i bagi în Europa?”

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii Fanatik SuperLiga, a avut un mesaj pentru patronul Gigi Becali după eliminarea FCSB-ului din grupele Conference League.
30.10.2022 | 12:48
Mesajul lui Horia Ivanovici pentru patronul FCSB Bre nea Gigi Cum sa vinzi jucatori pe 15 milioane daca nui bagi in Europa
Horia Ivanovici a avut un mesaj pentru Gigi Becali după eliminarea FCSB din Conference league. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut doar 2-2 pe terenul lui Anderlecht în etapa 5 din grupele Conference League și a ratat orice șansă matematică de a mai ajunge în primăvara europeană. Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a criticat după acest meci decizia patronului Gigi Becali de a folosi mai mult jucătorii de rezervă în meciurile din Europa.

Horia Ivanovici, mesaj pentru Gigi Becali după Anderlecht – FCSB 2-2. „Vrei să vinzi jucători pe 15 milioane, dar nu-i bagi în Europa, acolo unde sunt banii”

După meciul egal făcut în Belgia, o parte dintre jucătorii FCSB-ului s-au arătat mulțumiți, considerând că au spălat rușinea din „dubla” cu Silkeborg, Printre ei și atacantul italian Andrea Compagno, care a declarat că FCSB a ieșit cu capul sus din Europa.

ADVERTISEMENT

Atitudinea sa a fost însă criticată de Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, dar și de ceilalți invitați în studio. „Din păcate, uitați-vă puțin la mine, asta e mentalitatea… Prim plan pe mine… Asta e mentalitatea. Și nu doar la Steaua, dar în primul rând la Steaua, că e top, și ar trebui să aibă altă mentalitate.

Asta e mentalitatea, avem mentalitate de gărgărițe. Nu poți să faci fotbal dacă ești gărgăriță”, a spus Horia Ivanovici în discuțiile din platoul emisiunii Fanatik SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Când a venit vorba despre strategia aplicată de FCSB în cupele europene, în care a folosit mai mult jucătorii din linia a doua, Horia Ivanovici și-a imaginat un dialog cu patronul Gigi Becali, în care a încercat să-i explice acestuia de ce a greșit.

„Eu țin minte că întotdeauna era o onoare pentru echipele noastre să joace în Europa, pentru că de asta te făceai fotbalist. Să joci în Champions League, în UEFA, în Cupa Cupelor…

ADVERTISEMENT

Eu vin acum și-l întreb pe Gigi Becali. Bre nea Gigi, cum îți spun colaboratorii matale… Eu nu înțeleg un lucru. Matale zici așa: «vreau să iau mulți bani pe X, Y și Z». Perfect. Nu am nicio problemă, te înțeleg perfect. Și eu sunt manager, trebuie să plătesc salarii, eu, Horia Ivanovici, îți înțeleg perfect spusele.

Matale spui că nu tragi plapuma, că ea nu e mai scurtă decât picioarele. Plapuma trebuie să-ți acopere picioarele, ca să nu-ți înghețe, gândești perfect din punctul ăsta de vedere.

ADVERTISEMENT

Dar eu am o întrebare. Este un viciu de logică, o gaură neagră dacă vreți să-i spuneți așa… Cum să vinzi jucători pe 15-20 de milioane de euro, cum să-i vadă Europa, dacă nu-i bagi să joace în Europa? Acolo unde sunt reflectoarele, acolo unde e marea scenă, acolo unde sunt banii până la urmă”, a încheiat Horia Ivanovici discuția imaginară cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT