Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Mihai Rotaru la 3 zile după FCSB – U Craiova 3-0: “Atât de supărat!”

Mihai Rotaru a fost extrem de supărat după derby-ul FCSB - U Craiova 3-0, iar Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că dezamăgirea nu i-a trecut nici după 3 zile.
05.09.2023 | 12:05
Mesajul lui Mihai Rotaru la 3 zile dupa FCSB  U Craiova 30 Atat de suparat
Mihai Rotaru a fost extrem de supărat după derby-ul FCSB - U Craiova 3-0, iar Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că dezamăgirea nu i-a trecut nici după 3 zile. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-o ediție anterioară a FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a făcut glume pe seama patronului oltenilor spunând că acesta a greșit echipa la meciul de sâmbătă seară din etapa a 8-a din SuperLiga.

Mihai Rotaru, negru de supărare după FCSB – FC U Craiova 3-0

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, moderatorul Cristi Coste a povestit că patronul Mihai Rotaru este în continuare extrem de supărat din cauza partidei FCSB – U Craiova 3-0 și nu a vrut să stea de vorbă cu reporterul publicației noastre.

ADVERTISEMENT

”La trei zile după meci, Mihai Rotaru nu vorbește nici cu familia. E atât de supărat încât greu îi va trece. Textual le-a spus colegilor mei: ‘Nici cu nevastă-mea nu vorbesc’. Atât de supărat este Mihai Rotaru. Mai ales după entuziasmul pe care l-a avut înainte de meci și apoi să-ți dea Gigi 3-0 în 45 de minute, nu mai exiști”, a povestit Cristi Coste.

Analistul Vivi Răchită a mers și mai departe scoțând în evidență faptul că Rotaru este dat peste cap și de faptul că a pierdut din nou în fața lui Gigi Becali, cel care nu a ratat ocazia să-l ia la mișto.

ADVERTISEMENT

”Sunt două înfrângeri consecutive pentru Craiova. Nu poți să te bați la titlu când pierzi meci după meci. I-a dat și Gigi (n.r. – Gigi Becali) niște mesaje. L-a făcut și Gigi”, a declarat Vivi Răchită.

Discuția pe această temă a fost închisă de Cristi Coste. ”Și nici nu i-a răspuns lui Gigi. A promis că-i răspunde și nu i-a răspuns”, a dezvăluit moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Oltenii, puși la zid de Gardoș

Aflat în studio la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, analistul Florin Gardoș i-a făcut praf pe olteni după întâlnirea FCSB – U Craiova 3-0, mai ales că la începutul sezonului îi vedea favoriți la titlu.

Universitatea Craiova este pe locul patru în SuperLigă, cu 14 puncte în 8 meciuri. Pe lângă înfrângerile cu FCSB și Farul, Craiova s-a mai încurcat cu CFR Cluj și Oțelul, cu care a remizat. Dinamo, Hermannstadt, Poli Iași și UTA Arad sunt formațiile învinse de olteni.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Premiera are loc de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rotaru e încă supărat după eșecul cu FCSB

ADVERTISEMENT