Life

Meseria care îți poate aduce bani frumoși. Veniturile ajung și la 10.000 de lei pe lună

Locul de muncă unde salariile sunt foarte mari. Cei din acest domeniu pot încasa chiar și 10.000 de lei în fiecare lună.
04.03.2024 | 14:15
Meseria care iti poate aduce bani frumosi Veniturile ajung si la 10000 de lei pe luna
Locul de muncă unde salariile sunt foarte mari. Cei din acest domeniu pot încasa chiar și 10.000 de lei în fiecare lună. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Meseria care îți poate aduce bani frumoși. Veniturile ajung și la 10.000 de lei pe lună. Acest lucru a fost scos la iveală de Institutul Național de Statistică (INS), precum și de datele furnizate de comparatorul de salarii realizat de eJobs, Salario.

Locul de muncă unde salariile sunt foarte mari. Cei din acest domeniu pot încasa chiar și 10.000 de lei în fiecare lună

Locul de muncă unde salariile sunt foarte mari. Cei din acest domeniu pot încasa chiar și 10.000 de lei în fiecare lună, în timp ce media este de 3.900 de lei pe lună. Activitatea nu este una foarte grea și nu necesită eforturi fizice.

ADVERTISEMENT

În prezent, în țara noastră există peste 8.000 de farmacii, multe dintre ele independente, așa că nu este de mirare că industria este una care oferă salarii avantajoase. În plus, domeniul a crescut constant în ultima perioadă.

Veniturile diferă în funcție de postul ocupat de fiecare farmacist în parte și încep de la 2.500 de lei. Acești bani sunt primiți, în medie, de un asistent farmacist. Un farmacist primește 3.500 de lei net, iar un reprezentant de vânzări medicale are 3.800 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un diriginte de farmacie încasează în medie, în fiecare lună, circa 4.500 de lei. În aceeași notă, datele arată că directorii financiari din industria farmaceutică pot primi un salariu care se ridică la 10.000 de lei.

Pozițiile fruntașe din industria farmaceutică, salarii generoase

Raluca Dumitra, șefa de marketing eJobs România, a dezvăluit că pozițiile fruntașe din industria farmaceutică au salarii generoase. Acest lucru poate fi observat pe cea mai mare platformă de recrutare de forță de muncă din țara noastră.

ADVERTISEMENT

„Industria farmaceutică din România a crescut constant în ultimii ani, iar evoluția s-a văzut și în nevoia companiilor de a-și extinde echipele”, a explicat specialistul în domeniu, notează libertatea.ro.

„Totuși, salariile cu mult peste media din domeniu sunt câștigate de cei care conduc companiile din poziția de director executiv, dar și ale directorilor financiari, de vânzări sau de logistică.

ADVERTISEMENT

În cazul acestora, venitul lunar pe care-l pot atinge poate fi și de 10.000 de lei net”, a completat Raluca Dumitra, mai arată sursa menționată anterior. Cei din industria farmaceutică primesc și multe bonusuri lunare.

ADVERTISEMENT
Tags: