Sport

Messi face din nou ravagii. Celebra revistă Vogue l-a inclus pe o listă selectă

Messi a ajuns subiect de discuție și în lumea modei. Celebra revistă Vogue i-a inclus tricoul în topul celor mai râvnite articole vestimentare.
11.12.2023 | 15:10
Messi face din nou ravagii Celebra revista Vogue la inclus pe o lista selecta
Revista Vogue a inclus tricoul lui Messi in topul celor mai ravnite articole vestimentare
ADVERTISEMENT

Într-un gest neașteptat, tricoul cu numărul 10 purtat de Lionel Messi la echipa MLS Inter Miami a fost inclus în rândul celor mai influente piese de modă din 2023, conform revistei Lifestyle Vogue. Superstarul mondial în vârstă de 36 de ani s-a alăturat echipei în iulie 2023.

Tricoul lui Messi a ajuns în topul Vogue

Nu doar prezența lui Messi, ci și tricoul său au captat atenția publicului, fiind considerat una dintre cele mai căutate piese de îmbrăcăminte lansate în ultimele 12 luni. Este destul de rar să vezi o piesă vestimentară de fotbal poziționată atât de sus pe această listă.

ADVERTISEMENT

Potrivit revistei Vogue, tricoul lui Messi continuă să facă valuri în întreaga lume. Popularitatea argentinianului a dus la o criză de stoc:“Imediat după anunțul lui Messi, tricoul generic al Inter Miami, într-o nuanță neașteptată de roz, în stil Barbie, s-a epuizat.

Lipsa de tricouri a dat naștere unei bogate industrii ilegale. Acum, aproape cinci luni mai târziu, tricoul oficial Messi, cu numărul 10, rămâne în lista de așteptare pentru majoritatea mărimilor pe site-ul adidas”.

ADVERTISEMENT

LeBron James și Selena Gomez au venit să îl vadă pe Messi

Messi a venit în America după trei ani petrecuți la echipa franceză PSG. Transferul său în Statele Unite a generat o creștere semnificativă a popularității sale, cu fani din întreaga lume călătorind în Miami pentru a-l vedea în acțiune pe deținătorul Balonului de Aur.

Influența lui Messi a continuat să atragă numeroși invitați de marcă la meciurile lui Inter Miami în acest sezon, printre aceștia numărându-se LeBron James, Kim Kardashian și Selena Gomez, doar câteva dintre numele văzute în tribune în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Acesta nu este singurul succes al lui Messi în această perioadă, deoarece a contribuit și la obținerea primului trofeu al echipei lui David Beckham, câștigând Leagues Cup în 2023 și marcând nu mai puțin de zece goluri pe parcurs.

Cu echipa sa bucurându-se de vacanța din MLS, Messi a câștigat și cel de-al optulea titlu Ballon d’Or, depășind nume precum Erling Haaland și Jude Bellingham pentru această distincție individuală de prestigiu. Pe lângă trofeele individuale, Messi își continuă parcursul bun și alături de echipa națională.

ADVERTISEMENT

Cu Messi în teren, Argentina a învins Brazilia cu 1-0. Rezultatele bune ale naționalei nu sunt însă suficiente pentru a aduce liniștea în cadrul echipei. Selecționerul Scaloni se gândește serios să părăsească naționala Argentinei din cauza atmosferei tensionate din cadrul lotului.

ADVERTISEMENT