Fotbal international

Leo Messi, postare emoționantă care i-a înnebunit pe fani. A strâns peste 1,5 milioane de aprecieri într-o oră!

Jucătorii Argentinei au avut liber după calificarea în finala Cupei Mondiale, iar Leo Messi a profitat pentru a-și întâlni familia și rudele în cantonament.
15.12.2022 | 10:40
Leo Messi postare emotionanta care ia innebunit pe fani A strans peste 15 milioane de aprecieri intro ora
Lionel Messi a făcut un turneu de excepție, iar Argentina va juca finala Cupei Mondiale. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Argentina a trecut de Croația, cu un scor de forfait, și va juca finala Cupei Mondiale din Qatar. Pregătirea pentru marele meci începe joi, jucătorii primind liber de la selecționerul Scaloni în ziua de miercuri. Prilej pentru Messi să petreacă timp alături de soție, cei mici, dar și o mulțime de rude.

Messi, o imagine devenită virală instantaneu, și un mesaj de suflet

După ce au celebrat, în vestiar, succesul în fața Croației, jucătorii Argentinei s-au îndreptat către cantonamentul lor, la Universitatea din Qatar.

ADVERTISEMENT

A urmat cina, la care li s-a permis un meniu special. Cu șnițel și cartofi prăjiți. O excepție pe care staff-ul le-o permite doar după meciuri.

În jurul orei 4, jucătorii au mers la culcare. Deși miercuri aveau zi liberă. Doreau să profite de fiecare clipă pe care urmau să o petreacă alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

”Satisfacție absolută”, descria, în această dimineață, atmosfera, un membru al staff-ului care se ocupă de paza cantonamentului. Și aceeași a fost concluzia jurnaliștilor argentinieni. Care i-au descopeti pe jucători relaxându-se în așteptarea celor dragi.

Pentru că era o zi liberă, dedicată acestora. Și, așa cum s-a întâmplat pe tot parcursul Cupei Mondiale, Messi, eroul jocului de marți, nu a părăsit proprietatea. A sosit însă familia sa, de data aceasta alături de rude. Moment surprins de o imagine care a devenit rapid virală. Peste 1,5 milioane de aprecieri doar în prima oră după ce a fost postată.

ADVERTISEMENT

Și, în timp ce cei mari au stat de vorbă, într-o altă parte a complexului se derula una dintre secvențele clasice pentru aceste întâlniri. Mai exact, copiii lui Leo, alături de cei ai celuilalt Lionel, Scaloni, jucând fotbal, ping-pong sau fotbal de masă.

O mulțime de jucători au preferat să rămână în cantonament

De data aceasta au fost mai mulți jucători care au ales să rămână în cantonament. Pentru a se odihni și a-și reveni înaintea ședințelor de antrenament în care vor pregăti meciul de duminică.

ADVERTISEMENT

Dibu Martínez și-a primit și tatăl și fratele la proprietate, dar și soția și copiii, de exemplu. La fel și Nicolás Tagliafico, cu soția sa, Carolina Calvagni. Și Paulo Dybala, alături de Oriana Sabatini. Ori Javier Mac Allister, care a fost vizitat de tatăl său.

Câțiva jucători, cu partenerele și prietenii la restaurantele selecte din Doha

Unul dintre cei care au decis să schimbe aerul pentru puțin timp a fost Lautaro Martínez. El Toro, care nu a evoluat în ultimul joc, a ieșit în oraș pentru a se întâlni cu Agustina Gandolfo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Agustina Gandolfo (@agus.gandolfo)

Ulterior au ieșit la prânz alături de familie și prieteni. Și au ales Tate unul dintre restaurantele preferate ale familiilor jucătorilor argentinieni din Qatar.

La fel a procedat și Rodrigo De Paul. Care a ales, alături de familie, Manoe, o taverna foarte cochetă unde se mănâncă pește și  preparate grecești.

Leandro Paredes, la rândul său, a profitat de ocazie pentru a merge la plajă. A făcut-o însă doar spre seară, pentru a se bucura de un moment de intimitate cu soția și copiii săi și pentru a vedea apusul.

ADVERTISEMENT