Sport

Lionel Messi se simte înșelat de Gerard Pique: „Ar fi trebuit să facă asta mai devreme”

Lionel Messi a plecat, în vară, de la Barcelona la PSG, dar este dezamăgit de atitudinea pe care a avut-o Gerard Pique, motiv pentru care a evitat luni să iasă cu el la masă.
27.01.2022 | 18:10
Lionel Messi se simte inselat de Gerard Pique Ar fi trebuit sa faca asta mai devreme
Lionel Messi se aștepta ca Gerrad Pique să accepte mișcorarea salariului cât el era, încă, la Barcelona. Sursa foto: dailymail.co.uk
ADVERTISEMENT

Starul argentinian Lionel Messi a fost nevoit să părăsească Barcelona, în vară, după care a plecat liber de contract la PSG, din cauza faptului că echipa catalană depășea fondul salarial.

Lionel Messi se simte înșelat de Gerard Pique, deoarece nu a acceptat micșorarea salariului

Una dintre soluțiile ca Messi să rămână, în continuare, la echipa catalană, a fost ca mai mulți jucători să accepte reducerea salariilor. Jordi Alba și Sergio Busquets au fost imediat de acord, dar Gerard Pique nici nu a vrut să audă, deși era prieten foarte bun cu Messi.

ADVERTISEMENT

Fundașul spaniol a acceptat abia acum câteva zile să-i fie redus salariul, lucru care l-a deranjat profund pe Lionel Messi. Conform jurnalistului Lluis Canut, Messi se simte „înșelat” de Pique.

Ultima reînnoire a contractului semnat de Pique i-a făcut mult rău lui Messi și s-a simțit dezamăgit. Parțial, s-a simțit înșelat de Pique, pentru că nu și-a micșorat contractul până ca Messi să plece de la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Messi consideră că Pique trebuia să facă acest lucru mai devreme, pentru a încerca să evite plecarea lui la PSG”, a declarat jurnalistul pentru Onze on TV3, conform dailymail.co.uk.

Gerard Pique susține că Lionel Messi e cel mai bun fotbalist din istorie, chiar dacă relația dintre ei s-a rupt

Mai mult, chiar, Alfredo Martinez, reporter la Onda Cero, afirmă că relația dintre Messi și Pique s-a rupt definitiv.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, Pique a dezvăluit că a fost dificil să-l vadă pe Messi plecând de la Barcelona și continuă să afirme că argentinianul este cel mai bun fotbalist din istorie. „Am împărțit vestiarul cu el de când aveam 13 ani. Este aproape ca un frate pentru mine.

Mi-a fost greu, din punct de vedere sportiv și personal, să trec peste plecarea lui. Lucrurile nu au început bine pentru noi în acest sezon, în principal pentru că ne-a părăsit cei mai bun fotbalist din istorie”, a declarat el pentru El Homiguero.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a luat, luni, masa în Barcelona, dar nu l-a invitat și pe Gerard Pique

Antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, le-a dat elevilor lui mai multe zile de pauză, având în vedere că Ligue 1 se întrerupe, iar echipa franceză va susține primul meci oficial abia pe 31 ianuarie, în optimile Cupei Franței, cu Nice, pe teren propriu.

Ca urmare, Messi a profitat de această perioadă de pauză și s-a dus la Barcelona, pentru a lua masa la un restaurant alături de foști colegi. Singurii pe care i-a invitat au fost Sergio Busquets și Jordi Alba, adică exact jucătorii care au acceptat să le fie micșorate salariile.

În restaurant și-a făcut apariția și actualul antrenor al Barcelonei, Xavi Hernandez, coleg cu Messi la echipa catalană din 2004 până în 2015.

Dar, conform jurnaliștilor spanioli, întâlnirea dintre Xavi și Messi a fost pur întâmplătoare, deoarece tehnicianul a dorit să-și scoată soția în oraș la acel restaurant, cu specific japonez, pentru a sărbători cei 42 de ani pe care antrenorul i-a împlinit pe 25 ianuarie.

De altfel, Xavi și soția au plecat primii, iar la finalul cinei Messi nu a vrut să facă nicio declarație jurnaliștilor care se aflau la ușa restaurantului. Superstarul s-a oprit doar să dea un autograf unui fan pe tricoul Barcelonei, dar nu a vrut să răspundă despre o posibilă revenire.

ADVERTISEMENT
Tags: