Sport

Messi și Suarez, marcatori la debutul în Champions Cup. Argentinianul, la un pas de o accidentare gravă! Video

Inter Miami a scos o remiză pe terenul lui Nashville, la debutul în CONCACAF Champions Cup. Gazdele au avut 2-0, dar Messi și Suarez au punctat în partea a doua.
08.03.2024 | 09:43
Messi si Suarez marcatori la debutul in Champions Cup Argentinianul la un pas de o accidentare grava Video
Lionel Messi, prestație excelentă pentru Inter Miami pe terenul lui Nashville. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nashville – Inter Miami 2-2, în manșa tur a optimilor de finală din CONCACAF Champions Cup. La debutul în cea mai prestigioasă competiție din America Centrală și de Nord, Miami a avut un start de coșmar. Canadianul Jacob Shaffelburg a finalizat în forță, minutul 4, pentru 1-0.

Lionel Messi și Luis Suarez au marcat la debutul în Champions Cup pentru Inter Miami. Nashville a avut 2-0 după dubla lui Shaffelburg

Lionel Messi a avut prima ocazie a lui Inter Miami, dar șutul său din interiorul careului a ratat de puțin vinclul. Același Messi a avut o șansă și mai mare în minutul 37, după o acțiune personală. Și repriza a doua avea să înceapă foarte rău pentru Inter Miami. Același Jacob Shaffelburg a marcat cu un șut superb de la marginea careului, în minutul 47.

ADVERTISEMENT

La 2-0 a fost degringoladă în apărarea lui Inter Miami pentru câteva minute. Gazdele au avut două șanse mari de a face 3-0, dar de fiecare dată au ratat de puțin ținta. Lionel Messi avea să întoarcă soarta partidei cu golul de 2-1. Un șut plasat, de la marginea careului, care l-a învins pe Willis.

Ruiz a fost aproape de egalare, dar a fost semnalizat pentru ofsaid. În minutul 83, Moore făcea 3-1 pentru Nashville. Dar reușita sa avea să fie anulată de VAR pentru un ofsaid milimetric. Iar Inter Miami a profitat pentru a obține egalarea în minutul 90+5, prin Luis Suarez. Atacantul uruguayan a înscris cu o lovitură de cap, după centrarea venită de la Sergio Busquets.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, la un pas de o accidentare gravă după ce Macnaughton s-a oprit cu talpa direct pe tibia argentinianului

Lionel Messi a fost la un pas de o accidentare extrem de gravă la Nashville. Canadianul Lukas Macnaughton a degajat un balon, dar s-a oprit apoi cu talpa direct pe tibia lui Messi, o intervenție care putea avea urmări foarte grave. Din fericire, starul argentinian a scăpat nevătămat. În mod surprinzător, Macnaughton nu a primit cartonaș, iar VAR nu a intervenit.

Philadelphia (SUA) – Pachuca (Mexic) 0-0, Herediano (Costa Rica) – Robinhood (Surinam) 2-0, Guadalajara (Mexic) – Club America (Mexic) 0-3, New England Revolution (SUA) – Alajuelense (Costa Rica) 4-0, Houston Dynamo (SUA) – Columbus Crew (SUA) 0-1, Orlando City (SUA) – Tigres (Mexic) 0-0, Cincinnati (SUA) – Monterrey (Mexic) 0-1 sunt celelalte rezultate înregistrate în optimile CONCACAF Champions Cup, partida tur.

ADVERTISEMENT

Returul Inter Miami – Nashville, care va decide calificarea în sferturile de finală în CONCACAF Champions Cup, va avea loc pe 14 martie, ora 3:15 a României, la Fort Lauderdale. Dar înainte de confruntarea cu Nashville, din Champions Cup, Miami va juca tot pe propriul teren contra celor de la Montreal FC, pe 10 martie, de la ora 23:00 a României, în MLS.

Inter Miami, start foarte bun și în MLS, unde Lionel Messi este deja lider în clasamentul golgheterilor

Inter Miami a avut un start foarte bun de sezon în MLS și este lider în Conferința de Est cu 7 puncte după primele 3 partide disputate. Au fost victorii pe propriul teren cu Real Salt Lake și Orlando City, plus o remiză la Los Angeles, contra lui Galaxy.

ADVERTISEMENT

Iar Lionel Messi s-a instalat deja în fruntea clasamentului golgheterilor din MLS cu trei reușite în primele 3 runde. Este la egalitate cu belgianul Christian Benteke, jucătorul celor de la DC United. Luis Suarez are și el două reușite în MLS.

ADVERTISEMENT
Tags: