Sport

Messi și Suarez, probleme pentru Inter Miami. Implicați în prea multe conflicte pe teren în SUA!

Lionel Messi și Luis Suarez au intrat într-un nou conflict în Champions Cup. Starurile lui Inter Miami trec printr-o perioadă tensionată în SUA.
10.03.2024 | 09:35
Messi și Suarez, participanți la un nou conflict în SUA! Sursa Foto: X (Twitter)
ADVERTISEMENT

Nashville – Inter Miami s-a terminat la egalitate, scor 2-2, în turul optimilor de finală din CONCACAF Champions Cup. Lionel Messi și Luis Suarez au fost cei doi marcatori ai oaspeților.

Messi și Suarez, probleme pentru Inter Miami

În timpul partidei, tensiunea a fost la maxim între cele două formații. Conflictele au apărut după finala Cupei Ligilor câștigată de Inter Miami în fața celor de la Nashville.

ADVERTISEMENT

Astfel, cele două staruri ale lui Miami nu au avut un meci ușor la debutul în CONCACAF Champions Cup. Cele două tabere s-au duelat de la egal la egal până în ultimul minut, atunci când Suarez a egalat din pasa lui Sergio Busquets în 90+5.

Atât Messi, cât și Suarez sunt țintele adversarilor care fac tot ce pot pentru a-i opri. Chiar dacă starurile lui Inter Miami au ajuns la 36, respectiv 37 de ani, cei doi încă reprezintă un pericol pentru poarta oponenților, așa cum a fost și în meciul tur cu Nashville.

ADVERTISEMENT

În minutul 67, unul dintre mijlocașii gazdelor a intrat foarte dur la Messi, iar argentinianul a fost foarte aproape de o accidentare destul de gravă. După ce s-au ciocnit, decarul a răbufnit și l-a atacat verbal pe adversar.

Implicați în prea multe conflicte pe teren în SUA!

În acel moment, cele două tabere au intrat în conflict, iar Suarez a venit imediat pentru a-i lua apărarea colegului său din atac. Messi și Suarez au fost foarte aproape de o eliminare după cuvintele grele și reacțiile dure pe care le-au avut la adresa rivalilor din optimi.

ADVERTISEMENT

Pentru elevii lui Gerardo Martino nu a fost prima ieșire de acest fel. Messi și Suarez i-au obișnuit pe fani ca la fiecare meci important să aibă un conflict cu adversarii. Cei doi au scăpat de sub control și în duelurile cu Orlando City, dar și cu LA Galaxy. Presa din SUA a remarcat situația, pe care deja o vede ca una foarte problematică pentru Inter Miami.

Antrenorul lui Inter Miami trebuie să-i calmeze pe foștii colegi de la Barcelona. Astfel, argentinianul și uruguaianul riscă să fie suspendați într-un meci important în același timp. Având în vedere că amândoi sar să se apere unul pe celălalt cu fiecare ocazie.

ADVERTISEMENT

După intrarea dură pe care a suportat-o Lionel Messi, acesta a reușit, surprinzător, să joace până la final. La sfârșitul meciului, Tata Martino a anunțat că Lionel Messi a scăpat de accidentare și că totul este în regulă cu starul argentinian.

ADVERTISEMENT