Fotbal international

Mexic – Suedia 0-3 la CM 2018. Ambele echipe merg în optimi

27.06.2018 | 18:58
Mexic  Suedia 03 la CM 2018 Ambele echipe merg in optimi
ADVERTISEMENT

Mexic – Suedia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Mexic – Suedia s-a jucat în etapa a treia de la Campionatul Mondial 2018. Mexicanii au pierdut fără drept de apel întâlnirea cu Suedia, dar a primit o mână de ajutor nesperată din partea Coreei de Sud, care au învins campioana mondială en-titre, Germania. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 18:53 / Suedia a câștigat în fața Mexicului cu 3-0 și ambele formații s-au calificat în optimi. Suedezii au terminat grupa pe primul loc, cu șase puncte, la egalitate cu Mexicul, dar cu golaveraj superior.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:33 / GOOOOOOOOOOOOOL. Suedezii s-au distanța la 3-0, după cel mai penibil autogol de la CM 2018. Alvarez și-a împins mingea în poartă cu mâna.


UPDATE, ora 18:20 / GOOOOOOOOOOOL. Granqvist a transformat penalty-ul acordat Suediei pentru faultul comis de Hecto Moreno asupra lui Marcus Berg.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:10 / GOOOOOOOOOOOL. Suedezii au deschis scorul prin Augustinsson, care a reluat în plasă o centrare din partea dreaptă la care Claesson a dat pe lângă minge.


UPDATE, ora 17:00 / A început meciul Mexic – Suedia.


UPDATE, ora 15:58 / Se știu echipele de start.

Mexic: Ochoa – Alvarez, Salcedo, Moreno, Gallardo – Guardado, Herrera – Layun, Vela, Lozano – Hernandez.

ADVERTISEMENT

Suedia: Olsen – Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen.


Mexic – Suedia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Mexicanii au detonat ”bomba” în prima etapă, atunci când după un joc de foarte bună calitate au învins campioana mondială en-titre Germania. Nici suedezii n-au fost departe de a produce surpriza în fața nemților, dar vedeta Toni Kroos a marcat un super gol prin care ține deschisă calificarea din această Grupă F.

ADVERTISEMENT

Mexic – Suedia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Mexic – Suedia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Pentru partida de miercuri, niciunul dintre cei doi selecționeri nu are probleme de lot. Este de așteptat ca suedezul Janne Andersson să mizeze pe aceeași echipă folosită în primele două meciuri, în timp ce Juan Carlo Osorio s-ar putea gândi mai mult la defensivă, deoarece un punct îi asigură câștigarea grupei.

Mexic – Suedia LIVE STREAM, în grupa F la CM 2018

Mexic – Suedia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Mexic și Suedia au început Campionatul Mondial cu gândul că se vor bate pentru locul 2 în Grupa F, deoarece prima poziție părea acontată de Germania. Prestația modestă a nemților le-a permis celor două să spre la mai mult și ele au o șansă de a se califica împreună în optimile de finală, dar multe depind și de ce se va întâmpla la partida Coreea de Sud – Germania. Spectaculos este faptul că toate cele patru formații păstrează șanse de calificare.

Mexic – Suedia LIVE VIDEO pe TVR 2

Mexic – Suedia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Cele două formaţii se întâlnesc pe stadionul din Ekaterinburg, arenă care a fost finalizată în 2017. Stadionul poate să găzduiască 45.000 de spectatori la meciurile de la turneul final și are o peluză ridicată în afara arenei pe o schelă uriașă. Mexic – Suedia este ultimul meci care se va disputa la Ekaterinburg la acest Campionat Mondial. Aici s-au mai jucat partidele Egipt – Uruguay 0-1, Franța – Peru 1-0 și Japonia – Senegal 2-2. Meciul Mexic – Suedia va fi arbitrat de argentinianul Nestor Pitana.

Partida Mexic - Suedia, din ultima etapă a Grupei F de la CM 2018, se va disputa la Ekaterinburg
Partida Mexic – Suedia, din ultima etapă a Grupei F de la CM 2018, se va disputa la Ekaterinburg

Mexic – Suedia LIVE cote la pariuri CM 2018

Mexic – Suedia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Mexic are o cotă de 2.45 pentru a câştiga meciul de la Ekaterinburg, Suedia este cotată la 3.05, în timp ce egalul are o cotă de 3.25. Bookmakerii cred că va fi un meci spectaculos, opţiunea “primul gol se marchează între minute 1-10” având o cotă de4.75.

ADVERTISEMENT