Life

”Mi-a plăcut de ea, dar era prea mică”. Cum a început povestea de dragoste dintre Viorica și Ioniță de la Clejani

Cum s-au cunoscut Viorica și Ioniță de la Clejani. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar relația lor rezistă de ani buni de zile
12.02.2024 | 23:21
Mia placut de ea dar era prea mica Cum a inceput povestea de dragoste dintre Viorica si Ionita de la Clejani
Cum s-au cunoscut Viorica și Ioniță de la Clejani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt artiștii care nu mai au nevoie de nicio introducere. Muzica este cea mai bună carte de vizită pentru ei, iar cariera de ani de zile vorbește de la sine. Deși mulți cunosc piesele lor, puțini sunt cei care știu cum a început relația dintre faimoșii cântăreți.

Ce vârstă avea Viorica când Ioniță de la Clejani s-a îndrăgostit de ea

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt două dintre cele mai sonore nume din lumea muzicală. Aproape că nu este persoană care să nu fi auzit de ei sau care să nu le fi ascultat, măcar o dată, piesele.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt foarte sinceri și transparenți cu publicul lor. De-a lungul timpului, artiștii au dat multe detalii din casă, dar aproape că niciodată nu au vorbit despre începuturile lor.

Povestea de dragoste dintre Viorica și Ioniță pare, mai degrabă, un scenariu de film. Cei doi s-au cunoscut într-o conjunctură aleatorie și a fost dragoste la prima vedere. Totuși, un mic impediment a pus bețe-n roate în relația lor.

ADVERTISEMENT

Atunci când Ioniță a cunoscut-o pe Viorica, aceasta avea 14 ani, Așa cum însuși artistul a recunoscut, Viorica era ”prea mică” pentru a se gândi la ea ca o iubită. Dar, destinul i-a vrut împreună, așa că cei doi s-au întâlnit după ani și ani.

Lui Ioniță i-a picat cu tronc Viorica de prima dată de cum a văzut-o. Însă, dată fiind vârsta ei, acesta s-a resemnat cu gândul că nu poate fi nimic între ei. Ioniță și-a văzut de studii, la îndemnul tatălui său și aproape că își luase gândul de la Viorica.

ADVERTISEMENT

”Dragoste la prima vedere a fost cu Viorica. Am cunoscut-o când avea 14 ani. Mi-a plăcut de ea, dar era prea mică. Am cunoscut-o la aniversarea mătușii ei, care la vremea aceea era prietena mea. Eram prieteni de familie. Cânta frumos și era înțepată, și avea ceva al ei.”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru viva.ro.

Cei doi artiști formează o echipă pe cinste, atât acasă, cât și pe scenă

După ce a terminat studiile de contabilitate la București, Ioniță a revenit la Clejani. Acolo, la o nuntă la care cânta avea să o reîntâlnească pe Viorica. Inițial, nu a recunoscut-o și a crezut că este o simplă fată care a venit la el în pauză.

ADVERTISEMENT

Pentru că a văzut că nu o recunoaște, Viorica s-a prezentat. Nu mică i-a fost mirarea lui Ioniță când a văzut că destinul i-a scos, din nou, în cale fata de care s-a îndrăgostit. Din acel moment, artistul a știut că Viorica este aleasa sufletului său.

Imediat după nunta la care s-au revăzut, Ioniță a chemat-o pe Viorica la o petrecere în familie. Aceea a fost prima zi în care cei doi au pornit la drum împreună. De atunci și până în prezent, nimeni și nimic nu i-a mai despărțit.

”Am cunoscut-o o dată când avea 14 ani, după aceea am întâlnit-o peste 5 ani, și de atunci suntem împreună.”, a mai spus artistul pentru sursa menționată.

Viorica și Ioniță de la Clejani nu au format un cuplu doar pe plan personal, ci și pe plan profesional. De ani de zile, cei doi activează împreună și au urcat pe unele dintre cele mai mari scene muzicale.

Artiștii au împreună doi copii, pe Fulgy și pe Margherita de care sunt foarte mândri. Familia este pe primul loc pentru ei, iar pentru copiii lor, Viorica și Ioniță mută munții din loc.

ADVERTISEMENT