Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Mi-a zis Giovanni că îl vrea Rapid” Gigi Becali a dezvăluit oferta pe care a primit-o din Giulești: „Am cerut 500.000 de euro!”

Rapid a încercat să dea o nouă lovitură și să transfere de la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit oferta pe care Dan Șucu a făcut-o pentru unul dintre fotbaliștii săi.
23.01.2024 | 12:18
Mia zis Giovanni ca il vrea Rapid Gigi Becali a dezvaluit oferta pe care a primito din Giulesti Am cerut 500000 de euro
„Mi-a zis Giovanni că îl vrea Rapid” Gigi Becali a dezvăluit oferta pe care a primit-o din Giulești: „Am cerut 500.000 de euro!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid continuă să încerce să se bată la titlu cu fotbaliști care nu își mai găsesc locul la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că Dan Șucu a vrut să mai ia un jucător de la roș-albaștri în această iarnă, după ce în Giulești au ajuns Damjan Djokovic, Iulian Cristea și Răzvan Oaidă.

Rapid a vrut să transfere din nou de la FCSB. De ce nu s-au înțeles Dan Șucu și Gigi Becali

Rapid a căutat cu disperare un portar care să îl înlocuiască pe Horațiu Moldovan, proaspăt transferat la Atletico Madrid. FANATIK a anunțat în exclusivitate că giuleștenii l-au cumpărat de la Farul pe Marian Aioani. În locul său putea ajunge însă Andrei Vlad, de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„M-a sunat Giovanni (n.r. – Becali) că pe Vlad îl vrea Rapid. I-am zis că vreau 500.000 de euro. M-a întrebat ‘Îl dai la Rapid?’ ‘Da, îl dau’. ‘Dar cu 300.000 de euro nu îl dai?’

Și îi zic ‘Păi, băi, Giovanni, ei au luat pe un portar 800.000 de euro și Vlad al meu e mai bun decât el. Deci, eu trebuie să le cer 900.000 de euro’. Vlad e mai bun. Că l-au văzut ei, că ne-am calificat (n.r. – România la Euro 2024), foarte bine.

ADVERTISEMENT

Eu nu zic că Moldovan nu e portar bun. Dar, părerea mea e că Vlad e mult mai bun și cer 500.000 de euro. După care am vorbit cu Șucu și l-am întrebat ‘Îl vrei pe Vlad?’

Și el mi-a zis ‘Nu. Că am vorbit și cu Daniel Niculae și deja am luat prea mulți jucători de la voi și nu e în regulă’. Și i-am zis și eu ‘Da, domne, așa e. Îi superi pe suporteri’.

ADVERTISEMENT

Eu cu Șucu am o relație de prietenie, e un om extraordinar, ne luptăm la război, la fotbal, dar în afară contează omenia. El e un om de mare calitate. I-am zis ‘Tu ai făcut o mare greșeală cu declarațiile tale.

Eu nu mai făceam investiții. Dar tu ai zis că e un eșec ca anul ăsta FCSB să fie în fața noastră. Și atunci m-ai ambționat și am luat trei jucători. Și o să iau și alții. Nu te mai las niciodată în față’.

ADVERTISEMENT

A început să râdă. A zis că o să vedem”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

OFERTA PRIMITA de Gigi Becali de la Rapid pentru Andrei Vlad | Cum L-A PROVOCAT Dan Sucu

ADVERTISEMENT
Tags: