News

Microbuz cu 10 persoane la bord, implicat într-un grav accident în Timiș. Două victime, transportate la spital

Un microbuz cu 10 persoane la bord a fost implicat, vineri, într-un grav accident în Timiș. Două victime, printre care un copil, au fost transportate la spital.
02.06.2023 | 10:06
Microbuz cu 10 persoane la bord implicat intrun grav accident in Timis Doua victime transportate la spital
Accident grav în Timiș: un microbuz cu 10 pasageri a lovit un cap de pod. Sursa foto: TVR Timișoara / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un microbuz cu 10 persoane la bord a fost implicat într-un grav accident în județul Timiș. Au rezultat două victime, transportate la spital. Un copil de 3 ani se numără printre pasagerii vătămați.

Accident grav în Timiș: un microbuz cu 10 pasageri a lovit un cap de pod. Un copil și un adult, spitalizați

Din primele informații, accidentul s-a produs vineri dimineață în jurul orei 7.00, pe DN6, în Belinț, județul Timiș. Un microbuz cu pasageri și remorcă , condus de un tânăr de 21 de ani, se deplasa dinspre Timișoara spre Lugoj.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, din motive necunoscute, în Belinț, tânărul șofer a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod. În urma coliziunii violente, două persoane au fost rănite.

E vorba de o femeie de 65 de ani și un copil de 3 ani. Victimele fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. ”Un bărbat în vârstă, de 21 de ani, a condus un microbuz pe DN 6, în localitatea Belinț, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, un băiețel de 3 ani și o femeie, în vârstă de 65 de ani, au fost răniți și transportați la spital. În microbuz se aflau 9 adulți și un minor”, transmit cei de la IPJ Timiș, citați de Tion.

În urma acestui accident, polițiștii de la rutieră ajunși la fața locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii vor să afle cum s-a produs acest accident.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Suceava. Mașină lovită de tren, o persoană rănită

Tot vineri, o persoană a fost rănită şi a ajuns la spital, în urma coliziunii dintre un tren şi un autoturism. Impactul a fost consemnat la o trecere la nivel cu calea ferată în Gura Humorului.

În scurt timp, la faţa locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD, o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi un echipaj de prim-ajutor. Din datele oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, s-a înregistrat o singură victimă. E vorba de şoferul autoturismului, neîncarcerat, conştient şi cooperant.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare. În trenul de călători implicat în accident, aflat în deplasare pe ruta Suceava – Ilva Mică, se aflau 40 de călători. Din fericire, niciunul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale

ADVERTISEMENT