Life

Mihaela Borcea, declarație de dragoste pentru iubitul ei. De ce îi este recunoscătoare lui Sorin Rap

Mihaela Borcea i-a făcut o declarație de dragoste iubitului ei, căruia îi este foarte recunoscătoare. Cei doi se iubesc de șapte ani.
24.11.2022 | 08:39
Mihaela Borcea declaratie de dragoste pentru iubitul ei De ce ii este recunoscatoare lui Sorin Rap
Mihaela Borcea, declarație emoționantă de dragoste pentru iubitul ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Borcea i-a făcut o declarație de dragoste partenerului ei, cu ocazia zilei de naștere. Afacerista îi este recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru ea.

Mihaela Borcea i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste iubitului ei

Fosta soție a lui Cristi Borcea este foarte fericită alături de partenerul ei și i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mihaela Borcea i-a mulțumit iubitului ei, Sorin, pentru faptul că îi este mereu alături și îi aduce fericire.

“La mulți ani iubiric cu multă sănătate și cu iubirea mea pe care o ai deja!! Fie că noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință! (…)

ADVERTISEMENT

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită și îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alături de tine totul este mai frumos!

Te iubesc!”, a scris Mihaela Borcea pe pagina de Instagram, în dreptul unor imagini cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Mihaela Borcea a avut parte de numeroase încercări de-a lungul timpului atât în plan personal, cât și profesional.

Mai mult, aceasta a fost la un pas să-și piardă viața. Mereu a avut parte de susținerea bărbatului pe care îl iubește.

ADVERTISEMENT

“Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut parte de foarte multe încercări, aproape de a îmi pierde viața. Am trecut peste.”, a declarat Mihaela Borcea la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Mihaela Borcea și Sorin Rap formează un cuplu din toamna anului 2015. Afacerista este foarte discretă atunci când vine vorba de viața amoroasă, însă de data aceasta nu a ezitat să-și exprime sentimentele pentru partenerul ei în mediul online.

Cei doi se cunosc de mult timp, încă din perioada în care Sorin era șoferul femeii de afaceri. Lucrurile s-au schimbat între timp, pentru că între ei au apărut sentimente, iar acum au o relație serioasă.

Cum a fost Mihaela Borcea surprinsă de iubit

În urmă cu câteva luni, Mihaela Borcea a dezvăluit cum a reușit să o impresioneze partenerul ei. Acesta i-a adus femeii de afaceri un buchet de trandafiri roz.

La momentul respectiv, fosta soție a lui Cristi Borcea s-a fotografiat cu florile și le-a imortalizat din mai multe unghiuri, semn că i-a plăcut foarte mult surpriza pregătită de partener.

De altfel, Mihaela Borcea primește trandafiri roz de la iubit atunci când este o sărbătoare mare.

ADVERTISEMENT
Tags: