Life

Mihaela Rădulescu, siluetă de invidiat la 53 de ani. Cum se menține în formă

Mihaela Rădulescu, trasă prin inel la 53 de ani. Ce face vedeta pentru aspectul fizic. În plus, ce nu consumă niciodată.
16.01.2023 | 08:20
Mihaela Radulescu silueta de invidiat la 53 de ani Cum se mentine in forma
Mihaela Rădulescu, trasă prin inel la 53 de ani. Ce face vedeta pentru aspectul fizic. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta detectivă de la Masked Singer România are o siluetă de invidiat la 53 de ani. Cum se menține în formă bruneta și care sunt obiceiurile alimentare de la care nu se abate deloc. Sportul este foarte important.

Mihaela Rădulescu, trasă prin inel la 53 de ani. Ce face vedeta pentru aspectul fizic

Mihaela Rădulescu este trasă prin inel, deși are 53 de ani. Fosta moderatoare de la Ferma este atentă la produsele pe care le consumă, mai ales în zilele care o găsesc pe platourile de filmare de la diverse emisiuni.

ADVERTISEMENT

Vedeta recunoaște că nu exagerează cu mâncarea și este foarte echilibrată din acest punct de vedere. De asemenea, seara nu consumă produse sărate pentru că în caz contrar se poate trezi cu o alergie ce îi umflă fața.

„Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport.

ADVERTISEMENT

În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea.

Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, a mărturisit Mihaela Rădulescu într-un interviu recent, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, adevărul despre operațiile estetice

Mihaela Rădulescu nu s-a ferit să vorbească despre intervențiile pe care le-a realizat până acum. Vedeta a spus întotdeauna adevărul despre operațiile estetice și a postat mereu pe social media procedurile la care a apelat.

Fosta prezentatoare de la Pro TV are foarte mare încredere în doctorul Constantin Stan, soțul moderatoarei Andreea Berecleanu. Una dintre procedurile efectuate până în prezent este cea de rinoplastie.

ADVERTISEMENT

Totodată, bruneta a subliniat că nu este deloc interesată de criticile pe care le primește legat de aspectul fizic. Mihaela Rădulescu face ce simte, fără să dea explicații suplimentare pentru alegerile sale.

ADVERTISEMENT