News

Mihaela s-a sinucis la 24 de ani, aruncându-se de la etajul 15. Care a fost ultimul ei mesaj: „Am devenit un parazit al societății”

Mihaela, o tânără de 24 de ani, s-a sinucis într-un mod cumplit. A lăsat un mesaj de adio cutremurător: „Să mă iertați pentru tot”
19.04.2024 | 20:36
Mihaela sa sinucis la 24 de ani aruncanduse de la etajul 15 Care a fost ultimul ei mesaj Am devenit un parazit al societatii
Mihaela, tânăra din Chișinău care s-a sinucis la 24 de ani. colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Mihaela, o tânără de 24 de ani, a murit într-un mod cumplit, după ce a decis să își pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 15 al unui bloc. Fata a lăsat un mesaj cutremurător înainte de a face gestul șocant.

Cine este Mihaela, tânăra care s-a sinucis la 24 de ani

Tragedia a avut loc marți seara, 16 aprilie, în Republica Moldova. Mihaela locuia într-un imobil din Chișinău, din sectorul Buiucani. Se pare că tânăra trecea printr-o dramă și se confrunta cu anumite probleme.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 22:00, după ce a postat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook, Mihaela s-a aruncat în gol de la etaj. Au fost chemate mai multe echipaje medicale, însă din păcate nu s-a putut face nimic pentru a fi salvată.

„În cadrul documentării s-a stabilit identitatea tinerii, aceasta s-a dovedit a fi în vârstă de 24 de ani. S-a aruncat în gol de la etajul 15 al blocului, iar la examinarea de către medicul legist urme de violență nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime”, au transmis oamenii legii din Chișinău.

ADVERTISEMENT

Biroul de presă al Direcției de poliție din Chișinău a transmis că a fost deschisă o anchetă, în acest caz, pentru afla cu exactitate în ce împrejurări s-a produs nenorocirea. Motivul care a făcut-o pe Mihaela să își ia zilele nu este cunoscut.

„Cheltui bani și nimic nu fac. Îmi dau seama că fac un păcat foarte mare”

Însă, se pare că tânăra suferea foarte mult. Conform Unimedia, în urmă cu cinci ani, Mihaela a fost victima unui accident rutier teribil. Ea a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni, ajungând la spital în stare de inconștiență.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, fata a fost supusă mai multor operații la creier. Ultimul mesaj lăsat de Mihaela este sfâșietor. A cerut apropiaților să o ierte pentru gestul său și a spus că se consideră „un parazit al societății”.

„Să mă iertați pentru tot, toate. Nu am fost perfectă deloc, am supărat mulți oameni chiar pe care au ținut la mine cu adevărat sau poate și m-au iubit! Îmi cer iertare de la toți oamenii care m-au ajutat mă rog de mă iertați.

ADVERTISEMENT

Pentru că am devenit un parazit al societății cheltui bani și nimic nu fac. Îmi dau seama că fac un păcat foarte mare. Vă rog mult nu învinuiți pe nimeni, eu sunt vinovată pentru psihica mea. Mă doare tot”, a fost mesajul tinerei.

 

ADVERTISEMENT