Life
notix pixel id

Mihai Bendeac și feblețea lui de la iUmor, tachinări pe internet. Mama cântăreței a intervenit între ei. “Nu îi place cum vorbești”

Cântăreața Mira i-a atras atenția actorului Mihai Bendeac, după ce a apărut la Antena 1, iar prietenia lor a ajuns să fie presărată cu tot felul de tachinări.
26.11.2021 | 10:52
Mihai Bendeac și feblețea lui de la iUmor, tachinări pe internet. Mama cântăreței a intervenit între ei.
Mira i-a atras atenția lui Mihai Bendeac. Sursă foto: Instagram. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După melodia în colaborare cu Mario Fresh și sărutul de care au avut parte în clip,  viața personală a Mirei a ajuns iar în centrul atenției.

Singuă și disponibilă, după ce în septembrie a anunțat că relația sa cu Andrei Ivan a ajuns la final, cântăreața a legat o oarecare prietenie cu Mihai Bendeac.

Mira și Mihai Bendeac, tachinări pe internet

Cei doi comunică prin intermediul postărilor din mediul online, acolo unde a intervenit acum și mama artistei, pentru care juratul de la ”iUmor” are deja și un apelativ special.

ADVERTISEMENT

”Mesaj de mama: nu îi place cum vorbești”, i-a transmis Mira, pe Instagram, lui Mihai Bendeac.

Replica nu a întârziat să apară. În stilul caracteristic, folosind exact limbajul despre care mama artistei spune că nu este unul tocmai plăcut, actorul, în spirit de glumă, i-a răspuns imediat cântăreței și celei care a adus-o pe lume, adresândui-se cu apelativul ”mamă soacră”.

”Mamă soacră, ți-ai format o părere foarte greșită despre mine”, a fost răspunsul venit din partea lui Bendeac.

ADVERTISEMENT

Recentul episod dintre cei doi nu este singurul. În urmă cu ceva timp, după ce Mihai Bendeac a dezvăluit cum arată femeie perfectă pentru el, Mira a luat atitudine.

Juratul de la ”iUmor” a spus că e musai ca jumătatea lui să fie minionă și cu o putere uriașă de empatie, iar artista a mărturisit că, de fapt, el o caracteriza, într-un mod subtil, chiar pe ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1, replică surprinzătoare pentru Mira, la ”iUmor”: ”Viitoarea mea soție”

Cei doi au început să își dea replici cu subînțeteles încă din primăvara anului trecut, atunci când Mira a urcat pe scena ”iUmor”, pentru un roast dur, cu care l-a impresionat pe actor.

”Sunt aici (n.r. la ”iUmor”) pentru că Mihai mă urmărește pe Instagram, și pe Facebook, și pe YouTube. E un privilegiu să fiu admirată de un artist ca tine, mă simt importantă.

ADVERTISEMENT

Mihai, te admir foarte tare, ești un bărbat mișto, un actor foarte bun, o vedetă până la urmă. După ce ștergi mizeria aia de pe deget (n.r. tatuajul-never-niciodată) poți să mă suni”, i-a spus atunci cântăreața lui Bendeac.

Cu un zâmbet larg pe față, juratul, drept răspuns, i-a făcut o declarație de dragoste, apoi a ținut să menționeze că nu este exclus că artista să îi devină, la un moment dat, soție.

ADVERTISEMENT

”Îmi place foarte mult de ea ca și artistă. Așa te iubesc, rea, rea… Și acum (n.r. au chemat la ”iUmor”) și viitoarea soție”, spunea atunci actorul de 38 de ani.

Mira și Mihai Bendeac au refuzat să vorbească despre viața personală

FANATIK i-a contactat pe Mira și pe Mihai Bendeac pentru a afla ce legătură există între ei. Însă, atât actorul, cât și cântăreața au refuzat să ofere declarații privind viața lor personală.

Dacă despre juratul de la Antena 1 se știe faptul că a anunțat că nu va mai oferi interviuri în următorii cinci ani, excepție făcând Denise Rifai, dar numai dacă prezentatoarea se va căsători cu el, în ceea ce o privește pe Mira, deși nu oferă detalii despre viața sa personală, se pare că îi place să fie în centrul atenției pe rețelele de socializare, acolo unde își promovează muzica fie sărutându-se cu  Mario Fresh, fie făcând glume cu Mihai Bendeac.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri