Life

Mihai Bendeac și feblețea lui de la iUmor, tachinări pe internet. Mama cântăreței a intervenit între ei. “Nu îi place cum vorbești”

Cântăreața Mira i-a atras atenția actorului Mihai Bendeac, după ce a apărut la Antena 1, iar prietenia lor a ajuns să fie presărată cu tot felul de tachinări.
26.11.2021 | 10:52
Mihai Bendeac si febletea lui de la iUmor tachinari pe internet Mama cantaretei a intervenit intre ei Nu ii place cum vorbesti
Mira i-a atras atenția lui Mihai Bendeac. Sursă foto: Instagram. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După melodia în colaborare cu Mario Fresh și sărutul de care au avut parte în clip,  viața personală a Mirei a ajuns iar în centrul atenției.

Singuă și disponibilă, după ce în septembrie a anunțat că relația sa cu Andrei Ivan a ajuns la final, cântăreața a legat o oarecare prietenie cu Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

Mira și Mihai Bendeac, tachinări pe internet

Cei doi comunică prin intermediul postărilor din mediul online, acolo unde a intervenit acum și mama artistei, pentru care juratul de la ”iUmor” are deja și un apelativ special.

”Mesaj de mama: nu îi place cum vorbești”, i-a transmis Mira, pe Instagram, lui Mihai Bendeac.

Replica nu a întârziat să apară. În stilul caracteristic, folosind exact limbajul despre care mama artistei spune că nu este unul tocmai plăcut, actorul, în spirit de glumă, i-a răspuns imediat cântăreței și celei care a adus-o pe lume, adresândui-se cu apelativul ”mamă soacră”.

ADVERTISEMENT

”Mamă soacră, ți-ai format o părere foarte greșită despre mine”, a fost răspunsul venit din partea lui Bendeac.

Recentul episod dintre cei doi nu este singurul. În urmă cu ceva timp, după ce Mihai Bendeac a dezvăluit cum arată femeie perfectă pentru el, Mira a luat atitudine.

ADVERTISEMENT

Juratul de la ”iUmor” a spus că e musai ca jumătatea lui să fie minionă și cu o putere uriașă de empatie, iar artista a mărturisit că, de fapt, el o caracteriza, într-un mod subtil, chiar pe ea.

Vedeta de la Antena 1, replică surprinzătoare pentru Mira, la ”iUmor”: ”Viitoarea mea soție”

Cei doi au început să își dea replici cu subînțeteles încă din primăvara anului trecut, atunci când Mira a urcat pe scena ”iUmor”, pentru un roast dur, cu care l-a impresionat pe actor.

ADVERTISEMENT

”Sunt aici (n.r. la ”iUmor”) pentru că Mihai mă urmărește pe Instagram, și pe Facebook, și pe YouTube. E un privilegiu să fiu admirată de un artist ca tine, mă simt importantă.

Mihai, te admir foarte tare, ești un bărbat mișto, un actor foarte bun, o vedetă până la urmă. După ce ștergi mizeria aia de pe deget (n.r. tatuajul-never-niciodată) poți să mă suni”, i-a spus atunci cântăreața lui Bendeac.

Cu un zâmbet larg pe față, juratul, drept răspuns, i-a făcut o declarație de dragoste, apoi a ținut să menționeze că nu este exclus că artista să îi devină, la un moment dat, soție.

”Îmi place foarte mult de ea ca și artistă. Așa te iubesc, rea, rea… Și acum (n.r. au chemat la ”iUmor”) și viitoarea soție”, spunea atunci actorul de 38 de ani.

Mira și Mihai Bendeac au refuzat să vorbească despre viața personală

FANATIK i-a contactat pe Mira și pe Mihai Bendeac pentru a afla ce legătură există între ei. Însă, atât actorul, cât și cântăreața au refuzat să ofere declarații privind viața lor personală.

Dacă despre juratul de la Antena 1 se știe faptul că a anunțat că nu va mai oferi interviuri în următorii cinci ani, excepție făcând Denise Rifai, dar numai dacă prezentatoarea se va căsători cu el, în ceea ce o privește pe Mira, deși nu oferă detalii despre viața sa personală, se pare că îi place să fie în centrul atenției pe rețelele de socializare, acolo unde își promovează muzica fie sărutându-se cu  Mario Fresh, fie făcând glume cu Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română