Life

Mihai Bobonete, detalii despre noul sezon Românii au talent: ”Va fi cel mai bun”

Mihai Bobonete, dezvăluiri despre emisiunea Românii au talent. Ce se întâmplă în noul sezon al show-ului difuzat la Pro TV.
09.02.2024 | 09:00
Mihai Bobonete detalii despre noul sezon Romanii au talent Va fi cel mai bun
Mihai Bobonete, dezvăluiri despre emisiunea Românii au talent. Ce se întâmplă în noul sezon al show-ului difuzat la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, detalii despre noul sezon Românii au talent. Juratul consideră că „va fi cel mai bun” pentru că are momente speciale, numere inedite și concurenți care vin pe scena competiției cu lucruri interesante.

Mihai Bobonete, dezvăluiri despre emisiunea Românii au talent. Ce se întâmplă în noul sezon al show-ului difuzat la Pro TV

Mihai Bobonete a oferit un interviu în care a făcut o serie de dezvăluiri despre emisiunea Românii au talent. Ce se întâmplă în noul sezon al show-ului difuzat la Pro TV, unde comediantul este jurat alături de Andra, Andi Moisescu și Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Show-ul are premiera în cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, începând cu ora 20:30. Sezonul 14 se anunță incendiar din toate punctele de vedere, actorul din serialul Las Fierbinți sugerându-le oamenilor să nu-l rateze.

„Va fi cel mai bun. Vă garantez eu că va fi cel mai urmărit sezon pentru că are talent, diversitate și mult umor”, a spus vedeta pentru revista viva.ro. Actorul a vorbit și despre relația pe care o are cu ceilalți jurați.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie Mihai Bobonete a dezvăluit că mai sunt momente în care au opinii diferite în privința concurenților sau a situațiilor care se crează pe scena de la Românii au talent. Comediantul crede că acestea oferă efervescență acestui show.

Mihai Bobonete, despre relațiile cu colegii de la Românii au talent

„Se întâmplă de foarte multe ori să avem opinii diferite, dar cred că asta oferă efervescență acestui show, iar faptul că masa juraților este tot timpul colorată și plină de viață face ca show-ul să fie mai urmărit și mai plăcut.

ADVERTISEMENT

În fond și la urma urmei, nu este niciunul dintre noi deținătorul adevărului suprem și toți patru suntem îndeajuns de maturi încât să mai lăsăm de la noi ca să ne fie bine împreună”, a completat Mihai Bobonete.

Juratul de la Românii au talent și-a spus părerea sinceră despre ultimul câștigător al emisiunii. Rareș Prisăcariu a încasat un cec în valoare de 120.000 de euro, actorul dorindu-i un viitor cât mai luminos și liniștit.

ADVERTISEMENT

În plus, speră ca cel mic să nu-și piardă talentul odată cu adolescența sau atunci când va începe să aibă propriile păreri. Cât despre situația în care ar câștiga această sumă impresionantă, Mihai Bobonete spune că i-ar da pe o barcă cu care să străbată Delta Dunării, în lung și în lat.

ADVERTISEMENT