Life

Mihai Bobonete, întâmplare penibilă după ce a băut prea mult. Ce a pățit Bobiță din Las Fierbinți: “A fost horror”

Mihai Bobonete a trecut printr-o întâmplare penibilă după ce a băut prea mult. Actorul din Las Fierbinți își amintește cu groază.
26.12.2023 | 13:34
Mihai Bobonete intamplare penibila dupa ce a baut prea mult Ce a patit Bobita din Las Fierbinti A fost horror
Ce a pățit Mihai Bobonete după ce a băut prea mult. Sursa foto: Facebook, captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a băut prea mult alcool, Mihai Bobonete a avut parte de o întâmplare penibilă. Actorului i-a fost foarte rușine în acele momente și ține minte totul și acum.

De ce întâmplare penibilă a avut parte Mihai Bobonete după ce a băut prea mult

Interpretul lui Bobiță din Las Fierbinți a trăit un moment foarte neplăcut acum ceva timp, după ce a consumat o cantitate mare de alcool. Actorul se afla la malul mării, alături de niște prieteni.

ADVERTISEMENT

Cu toate că acum se amuză pe seama acelei întâmplări, Mihai Bobonete a trăit o mare rușine după ce a băut. Cu o seară înainte de a avea o întâlnire importantă la Constanța, actorul a consumat mult alcool.

“Am băut într-o cantitate industrială și am plecat a doua zi. Am stat în spate până la Constanța, unde aveam întâlnire cu niște ștabi și ne-am pus la o masă”, a povestit actorul din Las Fierbinți în cadrul podcastului Lucruri simple, găzduit de Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

După ce a băut destul de mult, iar băutura consumată facilita digestia, Mihai Bobonete a început să aibă probleme cu stomacul. În acel moment, actorul a trecut printr-o întâmplare din cauza căreia s-a simțit foarte rușinat, mai ales că era cu mai multe persoane la masă.

“Eu mă îngălbenisem, consumam foarte mult alcool, nu știam că băutura asta este și digestivă. Efectiv făcusem pe mine la masă cu ăia și îți e rău. Poți să mori, efectiv se scurge viața din tine și combinat cu stres, era nenorocire.

ADVERTISEMENT

Doamne! A fost horror. În momentele alea de șoc și groază, te gândești ce poți să faci, cum poți să ieși din situație, eram la o masă cu 12 persoane”, a mai povestit actorul de la Pro TV.

Cum a scăpat actorul de această situație

Alături de Mihai Bobonete, la masă, era și actorul Cătălin Neamțu, cu care este bun prieten. Acesta a încercat să-l salveze din această situație penibilă și l-a cărat în brațe până la mașină.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Cătălin Neamțu și-a dus prietenul la București. În același timp, l-a sfătuit să evite privirile curioase ale celor care se uitau la el.

“Neamțu era lângă mine și am stat până au plecat oamenii ăia care nu voiau să plece. Am traversat toată grădina de vară printre oameni cu pernele lipite și Neamțu deja nu mai era prietenul meu și le zicea: ‘Dar uită-te în altă parte’ ălora. Și m-au cărat până la București în spate în mașină”, a mai spus Bobiță din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT