News

Mihai Făgădaru, cunoscut antivaccinist, răpus de Covid-19. Era un susținător al Dianei Șoșoacă

Este doliu printre contestatarii măsurilor anti-Covid și ai vaccinării. Mihai Făgădaru, un cunoscut antivaccinist, a murit din cauza Covid-19. Acesta era un susținător al senatoarei Diana Șoșoacă.
19.11.2021 | 11:32
Mihai Fagadaru cunoscut antivaccinist rapus de Covid19 Era un sustinator al Dianei Sosoaca
ADVERTISEMENT

Mihai Făgădaru, un cunoscut personaj care a contestat existența Covid-19 și implicit utilitatea vaccinurilor, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

În această toamnă, Făgădaru s-a numărat printre cei care au susținut mesajele antivaccin. El a luat parte la manifestațiile împotriva măsurilor de protecție.

ADVERTISEMENT

Ultimul său mesaj pe Facebook, care datează din 30 octombrie, include un video de la un protest împotriva certificatului verde, din Piața Universității din București, postat de senatoarea Diana Șoșoacă. Pe contul lui Făgădaru sunt multe filmulețe și mesaje antivaccin și anti măsuri de protecție.

Mihai Făgădaru, un antivaccinist declarat, a murit de Covid-19. Era un susținător al Dianei Șoșoacă

Anunțul decesului lui Mihai Făgădaru a fost făcut de preotul Visarion Alexa. ”S-a stins Mihai Făgădaru în noaptea asta. Domnul să-l odihnească. Sunt fără cuvinte…”, scrie părintele pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT

Făgădaru este cunoscut publicului atât pentru căsnicia cu actrița Ioana Picoș, cu care are doi copii gemeni, dar și pentru aparițiile sale la emisiuni de tip talk show. Acesta era un mare contestatar al vaccinului și un susținător al protestelor organizate de Diana Șoșoacă.

Mihai Făgădaru, mesaje antivaccin. Sursa foto: captură Facebook

Fosta sa soție a fost cea care, joi seara, a anunțat că acesta se află într-o stare extrem de gravă pe un pat de spital. Mihai și-a văzut copiii, pentru ultima oară, miercuri seara, într-un video pe internet.

ADVERTISEMENT

”Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față.
S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe.

Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare.

ADVERTISEMENT

Astăzi (n.r. joi) am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, scria Ioana Picoș pe Facebook.

Numeroase reacții pe Facebook după anunțul decesului lui Mihai Făgădaru

Cei care l-au cunoscut pe Mihai Făgădaru au postat mai multe mesaje pe Facebook după aflarea decesului acestuia. Iată câteva dintre mesaje:

”Mihai Făgădaru, fratele nostru a trecut pe lumea cealaltă în urmă cu câteva ore! Este o pierdere uriașă pentru tot poporul și vă las aici îndemnul lui pentru toți!

Dumnezeu a ales să îl primească în împărăția lui, iar noi nu îi vom uita niciodată sacrificiul depus ca acest popor să nu piară.

Lupta lui a fost dusă pentru libertatea unui popor întreg și îl vom pomeni mereu în rugăciunile noastre. Dumnezeu să te ierte și odihnă veșnică, Mihai”, scrie organizația Acțiune pentru Națiune.

”Mihai Făgădaru, om frumos și român bun, ne-ai întristat pe toți în această dimineață! Știm că ești lângă Dumnezeu acum, și nimic nu mai are sens în afară de “Hristos a Înviat”! Te plângem, Mihai, te plângem…Gemenii tăi frumoși îți vor purta duhul mai departe!”, scrie un prieten.

”Suntem fără cuvinte. Odihnește-te în pace, Mihai! Ești acum într-o lume în care nu există nedreptate ca aici, pe Pământ. Ai scăpat. Astăzi era ziua din lună în care ne vedeam. Dumnezeu să-l așeze între cei drepți!”, se arată într-o altă postare.

ADVERTISEMENT