Life

Mihai Morar dă de pământ cu Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu după despărțirea de Chefi la cuțite!

Mihai Morar n-a avut milă de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu după decizia de a se separa de echipa de la Chefi la cuțite!
14.10.2023 | 15:18
Mihai Morar da de pamant cu Scarlatescu Bontea si Dumitrescu dupa despartirea de Chefi la cutite
Mihai Morar dă de pământ cu Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
ADVERTISEMENT

Mihai Morar intervine în forță în controversa plecării celor trei bucătari, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, de la Chefi la cuțite. Realizatorul tv cunoscut și pentru podcastul „Fain și simplu” îi ia partea producătoarei generale de la Antena 1, Mona Segall.

Mihai Morar îi face nerecunoscători pe Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Mihai Morar susține că cei trei chefi au dat dovadă de nerecunoștință față de producătoarea Mona Segall, arătând că nu ”halește” argumentul pe care l-au invocat pentru a nu se mai prezenta la filmări: oboseala.

ADVERTISEMENT

Morar și-a exprimat opinia fără menajamente cu privire la cea mai neașteptată veste a anului din lumea televiziunii. A făcut-o după ce a aflat poziția Antenei 1 și a Monei Segall despre marea despărțire de la Chefi la cuțite.

„Un singur comentariu: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România. Este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Capul sus, Mona! Și, mai ales, inima. Chiar și atunci când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință”, a transmis Mihai Morar.

Contractul semnat cu Antena 1 nu-i lasă pe chefi să își spună propria versiune

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu ar fi invocat oboseala ca principal motiv pentru care nu s-au mai dus la filmările noului sezon, cel puțin așa susține Antena 1 în comunicatul de zilele trecut care a șocat opinia publică.

ADVERTISEMENT

Se pare că Mihai Morar nu e deloc de partea celor trei celebri bucătari. Până la această oră, niciunul din cei trei jurați nu a spus care este adevărul lor în legătură cu separarea de echipa de la Chefi la cuțite. 

Contactat de FANATIK, ieri, 13 octombrie 2023, Florin Dumitrescu a putut spune doar că nu are voie să vorbească despre această situație, fiind în continuare sub contract cu Antena 1. În mod evident, acesta trebuie să respecte confidențialitatea pe care o presupune contractul semnat cu echipa de producție.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să comentez despre acest subiect. Vă înțeleg meseria. Credeți-mă că nu pot să spun nimic. Înțelegeți confidențialitatea contractului. Chiar vă mulțumesc, dar nu pot să comentez”, a spus Dumitrescu, pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT