Sport

Mihai Neșu a împlinit 40 de ani. Ce mesaje a primit de la Gică Hagi, Victor Pițurcă și foștii coechipieri. Video

Mihai Neșu sărbătorește pe 19 februarie împlinirea a 40 de ani, iar nume mari ale fotbalului românesc, printre care și Gică Hagi, au ținut să-i trimită mesaje.
19.02.2023 | 17:38
Mihai Nesu a implinit 40 de ani Ce mesaje a primit de la Gica Hagi Victor Piturca si fostii coechipieri Video
Mihai Neșu sărbătorește pe 19 februarie împlinirea a 40 de ani, iar nume mari ale fotbalului românesc, printre care și Gică Hagi, au ținut să-i trimită mesaje
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist a ajuns în scaun cu rotile după un grav accident suferit în 2011 în timpul unui antrenament al echipei FC Utrecht.

Gică Hagi, mesaj pentru Mihai Neșu la împlinirea vârstei de 40 de ani

La împlinirea vârste de 40 de ani, oamenii care administrează fundația ce îi poartă numele lui Mihai Neșu i-au făcut o surpriză acestuia și au postat pe pagina de Facebook un video în care oameni de fotbal, în frunte cu Gică Hagi, i-au transmis un mesaj.

ADVERTISEMENT

”E ziua lui Mihai. Împlinește 40 ani din care 12 au fost altfel. Nu știm dacă pe Mihai îl caracterizează mai mult ceea ce a fost, fotbalistul Mihai Neșu sau ce este acum: omul care își iubește aproapele. Probabil prezentul pentru care și-a curățit viața.

Ce știm sigur e că pe Mihai îl caracterizează verbul ‘a fi’ căci el doar este și asta nu e puțin. Mihai este puternic, bun, blând, înțelegător, harnic, iertător, darnic, prietenos, talentat, carismatic, întreprinzător, încrezător, credincios, discret, glumeț, plin de iubire, uimitor.

ADVERTISEMENT

La mulți ani mântuitori Mihai Neșu! Cu tine sigur viața multora dintre noi este mai frumoasă! Îți mulțumim! Îți dorim să fii! Cât despre sănătate îndrăznim să cerem să fii și sănătos cu voia lui Dumnezeu. Amin. Mulți ani trăiască!”, se arată în postarea făcută pe pagina de Facebook Mihai Nesu Foundation.

Mesaje de la foști coechipieri de la Utrecht

Pe lângă Gică Hagi, printre cei care au ținut să-i transmită un gând bun au fost foștii săi colegi din țară Florin Lovin, George Ogăraru, Dorin Goian, Bănel Nicoliță, Petre Marin, Daniel Oprița, Sorin Ghionea, Nicolae Dică, Valentin Badea, Andrei Cristea, Sorin Paraschiv, Cosmin Vâtcă, Marius Popa, Mihai Pintilii, Ovidiu Petre, antrenorii Cosmin Olăroiu, Victor Pițurcă, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Florin Bratu, Mirel Rădoi și Oleg Protasov.

ADVERTISEMENT

”Bună, Mihai! De ziua ta de naștere vreau să-ți urez la mulți ani din toată inima și să fii sănătos. Spor în proiectul pe care l-ai început, știu că ești puternic și vei face lucruri mari”, au fost cuvintele frumoase pe care Gică Hagi i le-a adresat lui Neșu.

Printre cei care au ținut să-l felicite pe Mihai Neșu au mai fost oficialii FCSB, Mihai Stoica și Cătălin Făiniși, actualii jucători ai vicecampioanei României, Octavian Popescu și Darius Olaru, precum și foștii coechipieri de la FC Utrecht, Barry Maguire, Dries Mertens, Ricky van Wolfswinkel, Michel Vorm și Jan Wuytens.

ADVERTISEMENT

Groaznica accidentare a lui Mihai Neșu la antrenamentul lui Utrecht a fost trecută ca accident de muncă, astfel, fostul fotbalist român primește o sumă de bani din partea statului olandez. Fostul fotbalist român primește o pensie de 3.000 de euro din partea statului olandez, în timp ce în România, el ridică o pensie de 100 de euro și una de însoțitor în valoare de 300 de euro.

ADVERTISEMENT