Sport

Mihai Neșu, impresionat după FCSB – FC Voluntari 4-0: „M-am bucurat, îmi place echipa! Tavi Popescu se remarcă mai mult decât ceilalți”

Mihai Neșu a fost prezent în tribunele Arenei Naționale pentru partida dintre FCSB și FC Voluntari, scor 4-0, bucurându-se de victoria „roș-albaștrilor”.
12.04.2022 | 00:20
Mihai Nesu impresionat dupa FCSB  FC Voluntari 40 Mam bucurat imi place echipa Tavi Popescu se remarca mai mult decat ceilalti
Mihai Neșu, impresionat după FCSB - FC Voluntari
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al vicecampioanei României a fost invitat de onoare al FCSB-ului și i-a vizitat pe jucători în vestiar înaintea meciului cu FC Voluntari.

Mihai Neșu, impresionat după FCSB – FC Voluntari

Mihai Neșu a fost impresionat de atmosfera pe care a trăit-o înainte, dar și în timpul confruntării dintre FCSB și FC Voluntari, remarcându-l pe Octavian Popescu la finalul partidei, chiar dacă puștiul minune al „roș-albaștrilor” nu a reușit să înscrie:

ADVERTISEMENT

„M-au primit bine băieții. Mă știam cu Pintilii și cu Marius Popa. Ei mă știau așa din amintiri. M-au primit bine, m-am bucurat să intru din nou în vestiar.

M-am bucurat că au avut un rezultat bun și e o atmosferă bună înaintea și la finalul meciului. Îmi place că echipa e tânără și are un potențial bun pentru viitor. Tavi Popescu se remarcă mai mult decât ceilalți.

ADVERTISEMENT

Are o vârstă mică și face lucruri foarte bune. Olaru se remarcă și el la fiecare meci prin dăruire, prin realizări. Îmi place și portarul Târnovanu”.

„M-am bucurat să mă revăd cu prietenii mei și cu suporterii. M-am revăzut și cu Bănel Nicoliță. Drumul nu a fost greu, dar a fost un accident și am fost blocați vreo două ore.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc că domnul Gigi Becali stă mai liniștit în perioada postului. Am vorbit cu nea Gigi în urmă cu ceva timp, când mi-a dăruit mașina nouă”, a mai spus Mihai Neșu la finalul partidei.

„Am venit direct la meci ca să nu îl pierd!”

Mihai Neșu a vorbit și înaintea meciului și a spus că a venit de la Oradea direct la Arena Națională pentru a o vedea pe FCSB, vorbind și despre fundația sa, la care mai are nevoie de 1.800.000 de euro pentru a finaliza construcția și dezvoltarea proiectului său:

ADVERTISEMENT

„Am venit direct de pe drum. Vin de la Oradea. Am întârziat două ore. E prima oară aici, nu am mai fost pe Arena Națională.

Am venit direct la meci ca să nu îl pierd. Am vrut să vin neapărat să mă întâlnesc cu Meme, cu Cătălin, cu băieții pe care îi mai știu din foștii colegi”.

„Sunt bucuros și nerăbdător să mai văd și eu un meci. Nici la televizor nu am mai văzut. Îmi era dor să mă întâlnesc cu prietenii mei.

Am adus și urnele de la fundație. Mai strângem bani pentru proiectul nostru. S-au scumpit materialele de constructie, bugetul inițial a fost dat peste cap și trebuie să mai strangem vreo 1,8 milioane de euro”, a mai spus Mihai Neșu.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,05 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT