Life

Mihai Onilă, val de comentarii răutăcioase în online. Cum a reacționat după ce postul său de 40 de zile cu apă a stârnit controverse

Mihai Onilă a reacționat după ce s-au făcut mai multe glume pe seama sa. Artistul a început să țină un regim drastic și este de nerecunoscut.
21.02.2024 | 15:28
Mihai Onila val de comentarii rautacioase in online Cum a reactionat dupa ce postul sau de 40 de zile cu apa a starnit controverse
Mihai Onilă a început să țină, timp de 40 de zile, un post doar cu apă. Sursa foto: captură TikTok
ADVERTISEMENT

Mihai Onilă este în centrul atenției în mediul online. În urmă cu ceva timp, artistul a simțit nevoia unei schimbări, așa că a apelat la o metodă drastică. Postul de 40 de zile în care acesta consumă doar apă a stârnit un întreg val de reacții în rândul internauților.

Mihai Onilă a apelat la un regim drastic în care a consumat doar apă

Mihai Onilă a reușit să agite apele în online. În urmă cu mai bine de o lună, acesta a început una dintre cele mai drastice diete. Artistul a renunțat la orice tip de mâncare și a ales să consume doar apă.

ADVERTISEMENT

A trecut o lună de când a intrat în această perioadă de transformare, iar efectele sunt mai mult decât vizibile. Mihai a slăbit considerabil, iar asta i-a făcut pe cei din online să reacționeze în diverse moduri.

În fiecare zi, artistul documentează evoluția sa pe rețelele sociale. Acesta se filmează constant pentru ca cei care îl urmăresc să poată vedea rezultatele regimului său.

ADVERTISEMENT

Atunci când a pornit pe acest drum, scopul lui Mihai Onilă a fost acela de a slăbi, dar și de a-și detoxifia organismul. Însă, cei din mediul online nu au privit în acest fel inițiativa sa și au început să îl atace cu fel de fel de cuvinte dure.

Cei care au văzut videoclipurile postate de Mihai Onilă, au început să facă fel de fel de glume nesărate la adresa lui. Mulți i-au spus că mai are doar câteva zile de trăit și că nu arată deloc bine. Ba mai mult, s-au făcut ironii despre pielea sa, internauții spunându-i că este neobișnuit de galbenă.

ADVERTISEMENT

Artistul a trecut la măsuri extreme în mediul online

Pentru a clarifica lucrurile, Mihai a spus că pielea lui nu este galbenă din cauza regimului drastic pe care îl ține. Din contră, avea o culoare mai ciudată din cauza unui filtru de lumină. Pentru a le demonstra că nu minte, a renunțat la filtru și le-a arătat urmăritorilor realitatea.

”Aceasta este culoarea feței mele naturală, fără acel filtru de lumină auriu”, a spus Mihai în fața tuturor urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Inițial, artistul a ales să nu reacționeze la astfel de replici. Însă, după ce a văzut că numărul lor este din ce în ce mai mare, a decis să le transmită tuturor un mesaj. Mihai Onilă a citit fiecare comentariu pe care l-a primit, așa că s-a pregătit temeinic.

Vizibil deranjat de întregul val de critici și replici răutăcioase, Mihai a decis să ia măsuri drastice împotriva cârcotașilor. Astfel, de acum încolo, artistul nu va mai tolera niciun comentariu de acest fel la adresa sa. Cine alege să își exprime părerea într-un mod negativ, va primi report și block din partea lui Onilă.

”Anunț important pentru toți cei care sunt niște glumeți, niște clowni, niște bufoni, niște frustrați și care comentează foarte urât la clipurile mele. După o săptămână și ceva, după terminarea postului, vă anunț că, în momentul în care veți mai comenta glumeț, vă voi da direct report și block”, a spus ferm artistul pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT
Tags: