News

Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat din 2 Mai, iubitor de viteză extremă. Cum a fost filmat la volan

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, este un mare iubitor de viteză extremă.
23.08.2023 | 10:40
Mihai Pascu tatal soferului drogat din 2 Mai iubitor de viteza extrema Cum a fost filmat la volan
Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat din 2 Mai
ADVERTISEMENT

Cel puțin asta reiese din imaginile postate pe Facebook de la bordul unei mașini care gonea pe drum cu o viteză amețitoare. Atât de amețitoare că până și ”copilotul” său s-a speriat. Cum era de așteptat, imaginile s-au viralizat cu rapiditate. Mașina este condusă pe un drum unde există limită de viteză, care nu-l deranjează însă pe șofer.

Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat din 2 Mai, iubitor de viteză extremă

”La testele adevărate cu Mihai Pascu!! Viitorul proiect off-road a lui Mihai! Las-o, mă, Mihai, las-o, las-oooo, e rău copilot!”, este prezentat videoclipul. Este doar ultima dintr-o serie de dezvăluiri care-i vizează pe părinții lui Vlad Pascu, cei despre care avocatul familiei spunea că sunt ”oameni normali”.

ADVERTISEMENT

Inclusiv FANATIK prezenta în exclusivitate modul în care soții Pascu au făcut bani, informații care se bat cap în cap cu declarațiile făcute de avocata Luminița Popescu. ”Nu este băiat de bani gata, părinții lui nu sunt oameni cu bani, care nu au de face cu ei și îi dau copilului bani să se drogheze. Sunt niște oameni simpli, normali”, transmitea Popescu.

În realitate, tot mai multe voci cu greutate vorbesc despre cum soții Pascu și-au clădit un imperiu imobiliar, început prin anii 2000 cu scandaluri și camătă. Printre altele, FANATIK a aflat că, în urmă cu 14-15 ani, soții Pascu au construcția unui cartier de blocuri în Cartierul Francez, cea mai scumpă zonă din București, în apropiere de parcul Herăstrău.

ADVERTISEMENT

De altfel, judecătoarea Mihaela Ciocea vorbește despre modul în care familia Pascu s-a îmbogățit pe spatele unor oameni naivi care și-au pierdut apartamentele din cauză că au apelat la cămătăria acestora. Interesant, Mihai Pascu este un obișnuit al tribunalelor, unde se prezenta mereu pentru a demonstra tuturor cine este.

”Începând cu anul 2000, pe când eram judecător începător la Judecătoria Sectorului 3 din București, acest “investitor imobiliar”, Mihai Pascu, era nelipsit din ședințele instanței. Avea zeci de litigii cu români cărora le dăduse bani cu camătă și le luase apoi apartamentele cu care aceștia garantaseră împrumutul.

ADVERTISEMENT

Nu pentru că oamenii nu își plătiseră datoriile, ci pentru că, în momentul când aceștia restituiau împrumutul sau ratele la împrumuturi, nu le mai dădea chitanță. Apoi, îi și executa silit”, a precizat judecătoarea. Așadar, acuzații extrem de dure care știrbesc și mai mult încrederea populației în autorități.

”Începând cu anul 2000, pe când eram judecător începător la Judecătoria Sectorului 3 din București, acest “investitor imobiliar, Mihai Pascu, era nelipsit din ședințele instanței. Avea zeci de litigii cu români cărora le dăduse bani cu camătă și le luase apoi apartamentele cu care aceștia garantaseră împrumutul.

ADVERTISEMENT

Nu pentru că oamenii nu își plătiseră datoriile, ci pentru că, în momentul când aceștia restituiau împrumutul sau ratele la împrumuturi, nu le mai dădea chitanță. Apoi, îi și executa silit. Mihai Pascu avea avocați, dar era tot timpul prezent el însuși în instanță, deoarece se prevala și de aspectul lui de om serios, cu aspect de tip fin, înalt, cu plete, semănând mai mult a rocker decât a escroc.

În aceste condiții, credeți ca a avut vreo reținere să plătească la DIICOT sau să recurgă la traficul de influență, pentru ca aceasta structură să renunțe la urmărirea penală a fiului său? Cine își mai amintește că înșelarea oamenilor de către cămătari a fost în anii 90 și la începutul anilor 2000 un fenomen de masă, căruia i-au căzut victime sute de mii de oameni?”, a transmis judecătoarea.

Informații similare făcea și femeia de afaceri Monica Tatoiu, care sublinia că Mihai Pascu i-a amenințat familia cu moartea. De reținut că numele familiei Pascu apare într-un dosar de camătă alături de un locotenent al celebrului interlop Sile Cămătaru. Între timp, copilul lor drogat zace în arest pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT