Life

Mihai Petre, dezvăluiri despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Elwira: “Nu au existat pregătiri extraordinare”

Cum a cerut-o Mihai Petre în căsătorie pe Elwira. Momentul a fost unul special pentru amândoi. Amintiri din ziua nunții.
21.03.2023 | 13:47
Mihai Petre dezvaluiri despre momentul in care a ceruto in casatorie pe Elwira Nu au existat pregatiri extraordinare
Mihai Petre, dezvăluiri despre momentul în care și-a cerut soția în căsătorie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai și Elwira Petre sunt împreună de ani buni, dar puțini sunt cei care știu cum a cerut-o dansatorul în căsătorie pe partenera sa de viață. A fost un moment special pentru amândoi.

Cum a cerut-o Mihai Petre în căsătorie pe Elwira Petre

Fostul jurat de la Românii au talent și Elwira Petre sunt căsătoriți de 15 ani și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul profesiei pe care o au, ambii având nevoie de partener de dans la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Mihai Petre a dezvăluit cum a decurs cererea în căsătorie. Totul s-a întâmplat de ziua soției sale, într-un loc special pentru amândoi. Dansatorul nu a făcut prea multe pregătiri înainte, ci i-a pus marea întrebare atunci când a simțit.

“A fost un moment special pe care l-am pregătit singur, pentru că ştiam ce aveam de făcut. S-a întâmplat de ziua Elwirei, într-un loc special pentru noi.

ADVERTISEMENT

Nu au existat pregătiri extraordinare în prealabil, a fost clasic, pur şi simplu am cerut-o când am simțit că este momentul”, a declarat coregraful pentru viva.ro.

Mihai și Elwira Petre, amintiri din ziua nunții

Foștii concurenți de la Asia Expres își aduc aminte cu nostalgie de ziua în care și-au unit destinele. Pentru Elwira Petre a fost un moment emoționant, mai ales că a eveniment au venit și rudele sale din Polonia.

ADVERTISEMENT

“Cea mai frumoasă amintire de la nuntă este cea în care au aterizat avionul cu musafirii și toată familia mea din Polonia. Ocupau aproape jumătate de avion!

Am avut alături prietenii, familia, verișorii, inclusiv pe bunica mea, care a și dansat cu Horia Brenciu în seara respectivă! (râde) A fost un moment extraordinar de frumos”, a explicat soția lui Mihai Petre pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Elwira Petre a mai spus că cel mai mult s-au bucurat de oamenii dragi prezenți la marele eveniment. Au fost și momente emoționante, cum ar fi proiecția de poze de familie de la nuntă. Tatăl coregrafului decedase cu ceva timp înainte de nuntă, așa că emoțiile au fost și mai mari.

Cei doi au respectat obiceiuri atât din România, cât și din Polonia la nuntă. “Da, am respectat tradiții atât din România, cât şi din Polonia, ca de exemplu spartul paharelor.  Însă a trecut deja ceva timp de atunci şi nu îmi mai aduc aminte cu exactitate ce tradiții am urmat”, a spus Mihai Petre.

ADVERTISEMENT