Life

Mihai Petre i-a luat faţa lui Răzvan Fodor. Cum i-a suflat juratul Te cunosc de undeva un rol de prezentator?

Mihai Petre se numără printre preferaţii Trustului Intact. Recent, juratul Te cunosc de undeva ar mai fi obţinut un rol important.
05.08.2023 | 17:20
Mihai Petre ia luat fata lui Razvan Fodor Cum ia suflat juratul Te cunosc de undeva un rol de prezentator
Mihai Petre i-a luat faţa lui Răzvan Fodor. Ce rol a obţinut coregraful? / sursa foto: Facebook / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Încurcate sunt căile televiziunii, mai ales atunci când nume sonore din showbiz ‘se bat’ pentru acelaşi rol. Scaunul de prezentator este unul mult râvnit, drept urmare şi concurenţa este adesea acerbă.

Mihai Petre i-a luat faţa lui Răzvan Fodor. Coregraful schimbă statutul de jurat cu cel de prezentator

Mihai Petre a devenit fără doar şi poate una dintre vedetele preferate ale Trustului Intact, odată transferat de la postul concurent din Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

Acesta se bucură de ceva timp de statutul de jurat suprem al emisunii Te cunosc de undeva. Însă cum proiectul se află acum în pauză de filmări, coregraful nu putea fi lăsat pe liber prea mult timp. Aşa că i s-a găsit imediat un rol pe măsură.

Surse au dezvăluit pentru Cancan faptul că Mihai Petre va fi la cârma celei mai noi emisiuni de la Antena 1, un kids show cu şi despre copii talentaţi, produs cel mai probabil tot de celebra Mona Segall. Filmările ar urma să înceapă în luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor, respins în urma castingului. Juratul Mihai Petre i-a suflat postul

Iar surpriza de-abia acum urmează, căci Mihai Petre nu a fost singurul candidat pentru rolul de prezentator al celui mai nou show. Răzvan Fodor a fost şi el la casting, convins că experienţa din trecut cu Alpha Kids îl va ajuta să obţină garantat postul.

Fodor avea deja ceva experienţă în ceea de priveşte relaţionarea cu copiii. Emisiunea moderată până recent a avut ca protagonişti pici de toate vârstele provocaţi să îşi spună părerea despre subiecte complexe, de care nu s-au mai izbit până atunci.

ADVERTISEMENT

“După fiecare sezon spun foarte sigur pe mine că le-am văzut pe toate şi că nu mă mai por suprinde cu nimic picii. Şi apoi începem filmările şi zbang. Ghiciţi cine rămâne replică?”, declara recent Răzvan Fodor pentru Pagina de media.

Mihai Petre şi soţia sa, Elwira, implicaţi în cel mai nou proiect de la Antena1

Nu ştim exact de ce nu i-a convins pe producători, dar un lucru e cert. Mihai Petre i-a cam luat faţa, cel puţin asta susţin sursele conform Cancan. Unde mai pui că juratul o va avea alături în noul proiect şi pe soţia sa, Elwira.

ADVERTISEMENT

Aşadar, pe viitor nu vor împărţi doar scena, ci şi platourile de filmare. Mihai Petre şi Elwira formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Sunt căsătoriţi din 2008 şi sunt părinţii a două fetiţe. Cei doi au câştigat şi finala sezonului 4 Asia Express, obţinând marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

 

ADVERTISEMENT