Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Pintilii, pus la zid după FCSB – West Ham 0-3: „De ce accepți să te compromiți?”. Video Exclusiv

Mihai Pintilii (37 de ani) a început cu stângul ca antrenor în grupele Conference League. Interimarul a fost criticat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după 0-3 cu West Ham.
04.11.2022 | 13:00
Mihai Pintilii pus la zid dupa FCSB  West Ham 03 De ce accepti sa te compromiti Video Exclusiv
Mihai Pintilii, pus la zid după FCSB - West Ham 0-3: „De ce accepți să te compromiți?”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii (37 de ani) a fost analizat la sânge în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul mijlocaș joacă rolul de interimar la FCSB, după ce Nicolae Dică și-a dat demisia, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Mihai Pintilii, criticat după ce FCSB a fost învinsă la scor de neprezentare de West Ham

FCSB este cea mai slabă echipă a fazei grupelor UEFA Europa Conference League, după ce n-a reușit să marcheze decât trei goluri și a obținut doar două puncte din confruntările cu West Ham, Anderlecht și Sillkeborg. La returul cu „ciocănarii”, scor 0-3, Mihai Pintilii a îndeplinit rolul de interimar.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional român a fost criticat vehement că a acceptat această postură în cadrul celei mai noi ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, de către invitații Mihai Stoichiță, Robert Niță, Alin Buzărin și Dănuț Lupu.

„Eu mă întreb ce a simțit Pintilii când i s-a dat responsabilitatea acestui meci cu West Ham. El nefiind antrenor, el fiind la Școala de Antrenori. O echipă cu istoricul Stelei, cu tradiția ei, pui pe bancă hai că merge și așa.

ADVERTISEMENT

Eu mă gândesc că prima mișcare pe care trebuia să o facă cei de la Steaua era să ia cel mai bun antrenor din România. Pentru 2-3 meciuri, că joci cu West Ham.

Ce autoritate poate să aibă Mihai Pintilii, care mi-e drag și vreau să iasă în lume ca antrenor și cu Ovidiu Petre, despre care n-am înțeles niciodată rolul lui, la un meci cu West Ham.

ADVERTISEMENT

Ce viitor le faci tu lui Pintilii și Ovidiu dacă îi distrugi de la primul meci? Ce viitor faci la un astfel de om care ar putea fi un lider, că a fost lider ca jucător, și în altă ramură? Cum îi pregătești viitorul? Îl distrugi, îl compromiți”, a declarat Mihai Stoichiță în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Ce a spus Pintilii după dezastrul din Confernece League

Pentru Mihai Pintilii urmează un nou test dificil. În etapa a doua a returului din SuperLiga, FCSB primește vizita Rapidului. Fostul mijlocaș va fi pe bancă și la derby-ul cu giuleștenii.

ADVERTISEMENT

„Speram la o atitudine mai bună din partea băieților, dar multe lucruri nici nu pot să zic. Pot să zic că trecem printr-un moment mai greu și poate trezim ceva în ei la derby-ul cu Rapid. Sper, mi-aș dori din toată inima să fie așa.

În două zile nu avem cum să facem ceva, depinde de ei. Așa s-a hotărât, să ne axăm pe campionat, dar, din păcate, am fugit după doi iepuri și nu am prins niciunul”, a declarat Pintilii, după FCSB – West Ham 0-3.

ADVERTISEMENT