Sport

Mihai Pintilii sare în apărarea lui Marius Ștefănescu după acuzațiile lui Dan Șucu: ”Pun eu paie pe foc”

Mihai Pintilii a avut o reacție pe tema declarațiilor lui Dan Șucu despre un posibil transfer al lui Marius Ștefănescu la FCSB.
22.03.2024 | 14:39
Mihai Pintilii sare in apararea lui Marius Stefanescu dupa acuzatiile lui Dan Sucu Pun eu paie pe foc
Mihai Pintilii sare în apărarea lui Marius Ștefănescu după acuzațiile lui Dan Șucu. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a învins Sepsi OSK, scor 2-1, în prima etapă a play-off-ului. După meci, Dan Şucu, acționarul majoritar la Rapidului, l-au acuzat pe Marius Ştefănescu, absent în meciul cu roş-albaştrii, că nu a vrut “să participe” la meciul de pe Arena Națională.

Mihai Pintilii, după declarațiile lui Dan Șucu la adresa lui Marius Ștefănescu: ”Nici nu a ştiut cu cine joacă”

La două zile după acuzațiile lui Dan Șucu, Mihai Pintilii a sărit în apărarea lui Marius Ștefănescu. Fostul fotbalist s-a arătat convins că mijlocașul covăsnenilor nici nu știa că Sepsi va juca cu FCSB atunci când a primit cartonașul galben în partida cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit eu cu Nistor că e finul meu, să pun eu paie pe foc. Nu se mai fac blaturi, fiecare joacă pentru familia lui, pentru clubului lui, în 2024 nu mai stăm sa discutăm despre aşa ceva, despre ce era înainte la Cehlaul, la Bistriţa. Pierdeţi timpul cu discuţiile ăstea. 

Eu m-am mai gândit cum să te prezinţi la meciul ăla aşa, dar nu că e blat. Dacă e să ne gândim așa, a fost 7-2 la un meci Farul – Rapid. La valorea lotului nu ai cum să te prezinţi la meci aşa, dar nu că e blat.

ADVERTISEMENT

Eu cu Nistor vorbim de familie, de copil, nu de ce zic alţii. Aş zice că i-am demonstrat pe teren, nu stau să zic ce şi cum. Ştefănescu e un băiat senzaţional. Nici nu a ştiut cu cine joacă, eu îl cred”, a declarat Mihai Pintii, la Orange Sport.

Marius Ștefănescu i-a răspuns lui Dan Șucu, după acuzele de blat cu FCSB

Marius Ştefănescu a negat acuzațiile lui Dan Șucu, după ce patronul Rapidului a susţinut că a luat intenționat cartonașul galben, nedorind să joace cu FCSB.

ADVERTISEMENT

”Sunt nişte lucruri care nu sunt adevărate, toată lumea mă ştie, îmi cunoaşte caracterul. Eu nu m-am gândit niciodată să iau acel cartonaş galben, să nu joc cu FCSB. 

Nici nu ştiam că jucăm cu FCSB. Se ştie că ultimele două locuri din play-off s-au decis în ultima etapă. Puteam să terminăm pe 5 şi să jucăm împotriva Rapidului sau CFR-ului, nici acolo nu se ştia. Au fost nişte acuzaţii care nu şi-au avut rostul.

ADVERTISEMENT

Este clar că şi imaginea mea şi a clubului are de suferit. Toată lumea din club are de suferit, dar mai ales eu. Este imaginea mea în joc, iar în viitor, toate echipele o să îşi pună semnul de întrebare”, a declarat Marius Ștefănescu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB