Sport

Mihai Stoica, replică acidă pentru Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova: ”Cel puţin bizar, nu înţeleg absolut nimic”

Mihai Stoica i-a răspuns pe un ton ironic lui Mihai Rotaru înaintea meciului FCSB - Universitatea Craiova, după ce acesta s-a luat de gruparea ”roș-albastră”.
19.02.2023 | 19:15
Mihai Stoica replica acida pentru Mihai Rotaru inainte de FCSB  Universitatea Craiova Cel putin bizar nu inteleg absolut nimic
Mihai Stoica i-a răspuns pe un ton ironic lui Mihai Rotaru înaintea meciului FCSB - Universitatea Craiova, după ce acesta s-a luat de gruparea ”roș-albastră”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a dezvăluit motivul pentru care rivalele din SuperLiga nu o suportă pe vicecampioana României, inclusiv unii jucători care evoluează mult mai bine împotriva ”roș-albaștrilor”.

Mihai Rotaru, contrat de Mihai Stoica înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Așa cum era de așteptat, spiritele s-au încins înaintea partidei FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 26-a din SuperLiga, iar Mihai Stoica i-a dat o replică dură lui Mihai Rotaru, după ce acesta a spus că declarațiile oficialilor bucureșteni sunt deranjante.

ADVERTISEMENT

”Bănuiesc că vorbeşte în nume personal, nu cred că vorbeşte în numele actuiva. Cred că vorbeşte despre antipatia pe care domnia sa o are faţă de mine, că nu înţeleg altceva ceea ce ar putea să fie. Cel puţin bizar, nu înţeleg absolut nimic.

Adică eu dau o declaraţie care inflameză pe cineva, care să spună jucătorilor, băi, daţi-vă la o parte cu ăştia, că nu vreau să ia Steaua (n.r. – FCSB) campionatul? Aşa să înţeleg? Deci Rotaru a jucat cu juniorii meciul cu Hagi pentru că am inflamat eu ceva înainte de meciul ăla, nu?

ADVERTISEMENT

Eu am un prieten comun cu domnul Rotaru, pe care-l respect forte mult şi pot să fac multe ironii. Adică sunt atât de bine pregătit în domeniul ăsta (n.r. – al ironiilor)… adică dacă s-ar da premii, le-aş lua pe toate. Dar nu, mă opresc”, a afirmat Stoica, la Orange Sport.

Patronul oltenilor, atacuri în valuri la adresa ”roș-albaștrilor”

Cei doi oficiali nu sunt la primul conflict. Patronul oltenilor l-a taxat pe managerul general de la FCSB în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, după ce acesta i-a luat apărarea lui Malcom Edjouma, care a făcut un fault violent în meciul cu FC Voluntari, dar nu a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a reamintit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că formația pe care o conduce s-a impus și în partida tur, în ciuda unui penalty acordat eronat, în opinia sa, pentru FCSB.

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, s-a declarat deranjat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că în studio, Robert Niţă, Valeriu Răchită şi Florin Gardoş o consideră favorită pe FCSB.

ADVERTISEMENT

Meciul FCSB – Universitatea Craiova are loc duminică, 19 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 26-a din SuperLiga. Mihai Pintilii îl folosește pe Octavian Popescu pe postul de inter, în timp ce Eugen Neagoe l-a preferat pe Jovan Markovic în atac.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „2 solist sau ambele marchează” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT