Sport

Mihai Rotaru, atac devastator la adresa lui Victor Pițurcă: „E condamnat penal!”

Mihai Rotaru (50 de ani), patronul Universității Craiova, i-a dat o replică extrem de dură fostului său antrenor Victor Pițurcă (66 de ani).
28.12.2022 | 09:51
Mihai Rotaru atac devastator la adresa lui Victor Piturca E condamnat penal
16 meciuri a rezistat Victor Pițurcă pe banca echipei lui Mihai Rotaru. Sursă foto colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă, fostul antrenor al Universității Craiova, l-a atacat pe patronul Mihai Rotaru, însă acesta nu a rămas dator și i-a oferit o replică pe măsură.

Mihai Rotaru, replică pentru Victor Pițurcă: „Are la mână o hârtie că e mincinos”

Mihai Rotaru a reacționat la Digi Sport după acuzele lui Victor Pițurcă: „Eu nu știu pe unde umblă domnia sa în oraș, la țigară, la cafea. Victor Pițurcă are la mână o hârtie că e mincinos.

ADVERTISEMENT

E adevărat sau fals? Nu e condamnat pentru mărturie mincinoasă? Domnia sa nu are ce face”, a fost replica dură a patronului Universității Craiova.

Rotaru e de părere că declarațiile antrenorului nu sunt menite decât să pună paie pe foc: „Pițurcă bagă bățul prin gard. Eu nu vorbesc despre sisteme și jucători. Domnia sa nu are nicio treabă. Să nu uităm că e condamnat pentru mărturie mincinoasă”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru îl amenință pe Pițurcă: „Mă silește să trimit mesajele către presă din momentul în care l-am dat afară”

Deși Victor Pițurcă a demisionat de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru dezvăluie că el a fost cel care l-a demis: „Mă silește să trimit mesajele către presă din momentul în care l-am dat afară.

Să-și vadă de treburile dânsului. Nu face decât să bage bățul prin gard și să agite apele”, a mai spus patronul oltenilor pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Victor Pițurcă despre Mihai Rotaru: „După 3 luni va aduce un alt antrenor, va face la fel”

Pițurcă e de părere că Mihai Rotaru este principalul vinovat pentru situația de la Universitatea Craiova: „Am spus de când am plecat ce se întâmplă acolo. Vedem că nu se schimbă nimic, lucrurile se derulează la fel. E problema lor. Nu mă mai întrebați pe mine, se supără Rotaru. Așa face tot timpul, e aceeași scenă. Aduce antrenorul cu surle și trâmbițe”, a spus antrenorul la Digi Sport.

„Piți” știe și de ce s-a produs ruptura între Rădoi și Rotaru„Vă și spun ce nu i-a convenit. Că juca Mirel cu 5 fundași, că nu joacă cutare, cutare. Eu auzeam prin Craiova, că am prieteni mulți. Erau venite numai de la el.

ADVERTISEMENT

Sigur că Mirel auzea lucrurile astea. Acum vine și spune «Hai la muncă, să muncim!». Același lucru, după 3 luni va aduce alt antrenor, va face la fel”.


  • 1,44 este cota BETANO pentru pronosticul „peste 1,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT