Sport

Mihai Rotaru, răspuns ironic pentru Victor Pițurcă: ”E un monument de onestitate”

Victor Pițurcă crede că Mihai Rotaru l-a împins pe Mirel Rădoi să-și dea demisia de la Universitatea Craiova, iar patronul oltenilor i-a oferit un răspuns dur.
13.12.2022 | 20:10
Mihai Rotaru raspuns ironic pentru Victor Piturca E un monument de onestitate
Victor Pițurcă crede că Mihai Rotaru l-a împins pe Mirel Rădoi să-și dea demisia de la Universitatea Craiova, iar patronul oltenilor i-a oferit un răspuns dur. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a plecat după meciul pierdut cu FC Argeș în Cupa României Betano, fiind nemulțumit de desele ieșiri în public ale președintelui Sorin Cârțu care ar fi destabilizat echipa.

Victor Pițurcă, atacat vehement de Mihai Rotaru

Fostul selecționer Victor Pițurcă l-a acuzat pe Mihai Rotaru că ar fi uneltit alături de jucători împotriva lui Mirel Rădoi și practic l-a forțat să plece, însă patronul Universității Craiova a negat un astfel de scenariu.

ADVERTISEMENT

”Victor Pițurcă e răutăcios, are ceva împotriva Universității Craiova. Este un neadevăr, au fost jucători cu mine într-un avion privat, dar jucători care plecaseră deja, Cicâldău, Mitriță, Mihăilă.

Dacă un jucător a plecat de la Universitatea Craiova la un salariu de un milion, înseamnă că Universitatea Craiova s-a ocupat de acel jucător, l-a crescut. N-am relație specială cu niciun jucător. Dacă un jucător vine la mine să se plângă de cineva din staff, zboară în secunda doi!

ADVERTISEMENT

Gardoș a plecat supărat pe club, poate fi întrebat dacă a fost ceva, dacă a existat vreun jucător care să se fi plâns la mine. Asta e o bârfă plecată de la Victor Pițurcă, cel care e un monument de onestitate”, l-a ironizat Rotaru pe fostul selecționer, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Când va numi Rotaru un nou antrenor

După ce Mirel Rădoi a plecat, interimatul la Universitatea Craiova este asigurat de Dragoș Bon, iar Mihai Rotaru a precizat că despre un nou antrenor se va discuta abia după ultimul meci din acest an.

ADVERTISEMENT

”Pe noi ne interesează să luăm trei puncte cu Chindia, apoi vom comunica strategia pentru următoarea perioadă. De pe data de 18 decembrie vom începe să discutăm cu antrenori și vom lua o decizie”, a spus patronul ”alb-albaștrilor”.

Plecarea lui Rădoi de la Universitatea Craiova a fost comentată și în tabăra echipei lui Adrian Mititelu. Președintele celor FC U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, are un ghimpe împotriva antrenorului încă de când acesta era selecționerul României și nu a ratat ocazia de a-l ataca încă o dată, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Afirmația lui Victor Pițurcă despre implicarea lui Mihai Rotaru în plecarea lui Mirel Rădoi a născut discuții aprinse în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, acolo unde Robert Niță și Alin Buzărin au avut păreri contradictorii.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,21 este cota pentru „1 solist sau ambele marchează” la meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT